under Inlägg

Med tidigare erfarenheter i minnet hade vi höga förväntningar på helgen som var. Våra fantasier har verkligen droppat av erotik.

Men oj så platt fall det blev denna gång.

Tack och lov har vi alltid underbart sköna stunder tillsammans ändå. Så vi roade oss själva. Men den sexiga inramningen av vår kväll uteblev helt. Skrymslen och vrår var så gott som tomma på människor. En hand som smekte ett bröst i en pool var det närmaste erotik vi såg. Inga lockelser och inga andra par på vår nivå. Få gäster på plats.

Lite besvikna var vi allt, kvällen blev den sämsta av alla kvällar på klubb.

Så kan de vara… nu tänker vi att ibland är det spontana det bästa. Att få bli positivt överraskade. Så idag skrev jag till honom

att vi borde åka till en annan ort och hälsa på en klubb igen. Bara sådär…. Eller i alla fall göra ett spontant besök på samma klubb igen snart. Så vi får en roligare känsla än den vi har efter denna helg.

Det jag vill säga med detta inlägg är… att jag tänker att om någon går på sitt första klubbesök en sådan kväll så är den kvällen inte jämförbar med någon annan kväll. Det kan vara så olika. Så ge det några gånger och känn efter hand.

Tills nästa gång myser vi under täcket 😉

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Sexleksaker365.se