under Bilder på oss, Inlägg, Nyheter
Avsugning i källaren

En bild på min rumpa, tagen när jag var nyvaken och trött imorse.

Hur beskriver man en känsla? Hur kan ord ersätta den där starka känslan av lust, åtrå och galet intensiv kåthet. Försök att känna det där molande sköna i hela kroppen som händer när man tänker på sköna kramar, blöta kyssar och intim beröring av en person du attraheras av. Känn hur andningen flämtar till och hur din väld förminskas. Allt annat utanför just detta rum har en förmåga att bara bli helt obetydligt.

Igår var det bara vi två. Just de där få stunderna när bara han och jag spenderar kvalitetstid ihop. Det är lite lustigt när man faktiskt står där mitt emot varandra och ser varandra djupt in i ögonen. Orkar vi ta bilder ikväll? Vi hade båda duschat och gjort oss lite extra fina. Jag helt slätrakad, nypeelad och med väldoftande halvblött hår. Jag helt naken under min svarta underklänning, för att undvika troslinjer och röda märken. Vi hade pratat om att kvällen skulle bli en fotosession. Ändå står vi där framför varandra i sovrummet. Han mannen jag tänder på i alla väder, vilken tid på dygnet som hellst. Jag ny-duschad och troslös. “Orkar vi?”

Några bilder blev det inte. Tyvärr för er del… Men för min del så slängde han bak mig på sängen. Drog upp min kjol, särade på benen och slickade mig tills jag minsann endast hade honom och mig i tankarna. Hela världen runt omkring oss försvann för en timme eller två. Rummet krympte till att bara handla om oss två som fanns där just då. Lust fanns för oss båda och i massor. Vi var bara lite svåra att få igång.

Det är med att hitta sina tillfällen när de ges börjar vi blir bättre på. Just för en liten stund sedan råkade sonen somna i soffan till sitt TV program. En vän till familjen råkade även hon somna i soffan… Hmmm! Jag såg mitt lilla fönster till utrymme att utnyttja min sambos kropp. Jag sa till honom, lite småflinande och undrande om han ville följa med ner till källaren för att boka tvättid? Han tyckte att jag säkerligen klarar av det själv. Jag insisterade på att han skulle följa med och hjälpa mig med en sak. Nu fattade han vinken. Eftersom jag inte hunnit duscha en idag, men han var ny duschad övertygade jag honom om att jag skulle suga av honom. Mig var det inte alls att talas om idag. Min kära sambo såg lite konfunderad ut.” Det här kommer aldrig att gå”, sa han. “ Vet du inte hur mycket folk det går i källaren en söndag?”

Väl nere i källaren knäppte jag upp hans byxor, drog ner dem en bit. Smög ner på knä och började att slicka, suga och tillfredställa honom med min mun och mina händer. Vi hörde människor passera i gången strax brevid. Det var spännande. Risken att bli påkommen av en av grannarna med hans hårda lem i min mun var stor.

När jag på knä stod där och munknullade honom som mest, insåg jag att vi hade ingenstans att lägga satsen. Jag kände mig inte fräsch nog att dra ner byxorna för att ta den i mig, på vanligt vis. Vi hade ingenting att torka av oss med, så brösten och i ansiktet var även det inga bra alternativ. Det enda alternativet som återstod var att svälja! Jag har inte svalt innan. Men nu har jag! 🙂 Jag gillar hela upplevelsen väldigt. Min kåthet blev gigantisk. Själv sitter jag här i sängen och skriver på detta blogginlägg och konstaterar att mina trosor är plaskvåta. Får väl se vad som händer ikväll när sonen sover igen. Undrar just om jag orkar vänta så länge?! Var nästa lilla lucka till möjlighet dyker upp vet jag inte med säkerhet, men jag är övertygad om att det inte är vår fantasi som begränsar oss iaf.

Var är det konstigaste stället du haft sex på? Kommentera gärna nedan

Tidigare inlägg
Comments
  • Jogger
    Svara

    I ett parkeringshus i centrala Stockholm. Vad gör man om man inte (tillräckligt snabbt) kan hitta en mysig bekväm plats… Nöden har ingen lag.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt