under Inlägg

Inatt har varit en sån där tung natt för min del där jag verkligen fick kämpa med att inte låta mitt sexmissbruk ta över kontrollspakarna.

Sex har alltid haft en stor del i mitt liv och i kombination med tidigare trauman har jag sen många år tillbaka utvecklat ett sexmissbruk.

För många låter det helt fantastiskt, vem tycker inte om att ha sex? Och till viss del är det amazing. Sex är fantastiskt skönt och befriande och jag får ofta en kick eller high när jag har sex, precis som för dom flesta av oss. Jag säger absolut inte att all sex jag har är dålig eller skadlig, tvärt om så får majoriteten av sexet mig att må väldigt bra både före, under och efter.

Men när det blir ett tvångsbeteende, något man har för att slippa känna känslor eller när man mår riktigt dåligt och börjar slå på sin självbild när man inte får sex – då börjar man passera gränsen för vad som är hälsosamt och jag är expert på att springa över den gränsen. Oftast ser jag den inte ens förrän jag har agerat på alla impulser och tittar i backspegeln efteråt.

Ikväll var en sån kväll där det var nära att gå över styr. En trigger för mig är när min kallender plötsligt är tom. Jag måste alltid ha något att göra. Sen måste det inte vara sexrelaterat men bara att det är något som håller mig sysselsatt, gärna från tidig morgon till sen kväll, annars hamnar jag lätt i dom här dipparna som jag kallar det och när jag är i dom har jag en tendens att ta väldigt dåliga beslut.

Men!

Idag ska ändå ses som en seger!

Trots att jag var väldigt sänkt och bara ville fuck my feelings away och var nära på att ringa hit vartenda KK i listan så lyckades jag ändå hejda mig, andas och lägga ifrån mig telefonen. Till och med när ett väldigt dominant KK som verkligen inte är bra för mig ringde och sa att han och hans vän kommer över för en DP, no discussion, så lyckades jag stå emot och säga nej.

Istället slet jag mig ur sängen och tog en nattpromenad med en väninna.

(Sen kan man ju diskutera hur bra beslut det är av två tjejer att promenera själva mitt i natten i Stockholm en mörk lördagkväll, men jag hade inte sex i alla fall!)

⭐ I’m so proud of myself! ⭐

Nu mår jag bättre och kan återgå till en mer hälsosamt sexuell njutning där jag leker för att jag är sugen och inte av någon annan anledning.

Jag tänker faktsikt unna mig själv lite bus på tu man hand med min fantastiskt sköna glasdildo som belöning 😍

Ps. I veckan kommer jag få hem en ny glasdildo som måste testas, so looking forward to it!

 

 

 

Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • Benny
  Svara

  Viktigt att du tar upp ämnet, starkt av dig att stå emot och träffa din vännina. Hoppas du njöt ordentligt på tu man hand

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack så mycket för din fina kommentar oja, jag njöt för fullt av min seger och av minsta Hoppas du fick njuta i helgen med

 • Finlandssvensken
  Svara

  Heja dig!
  Och hoppas du mår bättre idag!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Hej 🙂 Jotack igår var en betydligt bättre dag Hoppas din helg var fantastisk ❤

 • Sthlmskille
  Svara

  Igenkänningsfaktorn på det inlägget var minst sagt stor. Det framstår ju, precis som du skriver, som något helt fantastiskt och som en hemlig dröm för många. Och ja, det är fantastiskt på många sätt och vad finns inte att älska med skön sex liksom..? Men det är just den där balansgången mellan ha det där heta fantastiska och inte låta det bli dåliga beslut och och något som blir destruktivt.

  Har tänkt mycket på vad som ligger bakom i botten förutom att man är en kåt kille med väldigt stort begär. Är det rastlösheten du skriver om, är det bekräftelsebehov, är det något annat… jag vet inte. Men jag har också upplevt de där stunderna när man känner det som en seger när man lägger ifrån sig telefonen, när man hittar något annat som upptar allt en stund, när det räcker med att få ett meddelande från en kk som ber en att komma dit och knulla henne.. och man nöjer sig med det där och då. Jag tror bekräftelse är en stor del i mitt fall.

  Ditt inlägg skapade lite halvdjupa tankar denna söndagsmorron. Hittar knappast inga svar på allt här och nu så man får nöja sig med att konstatera att sex är ju helt fantastiskt oavsett 🙂

  Hittade din blogg av en slump och det går självklart inte att skriva detta inlägg utan att skriva en komplimang om hur snygg och sexig utstrålning du har. .
  Hoppas du lyckas hålla isär kontrollspakarna och glasstaven 😉

 • Nymphomaniac
  Svara

  Hej!

  Jag blir både ledsen och glad på samma gång av din kommentar ❤ Ledsen för att du också kämpar med att hitta balansen men glad över att veta att jag inte är ensam och att det finns folk där ute som förstår precis hur det är ❤
  “När tar man bara ett glas vin till maten och när är man alkoholist?” :/ Är lite samma sak här känner jag.
  Tack och lov känner jag redan att den här bloggen hjälper mig, ja den handlar om sex, men den håller mig sysselsatt så jag inte är ute och maniskt letar nya bekantskaper

  Du är mer än välkommen att mejla till mig om du vill prata vidare privat på naughty.me@outlook.com

  Jag är väldigt glad att slumpen förde dig hit och kan bara tacka för din fina komplimang ☺️ Ha en fantastisk måndag!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt