under Inlägg

Du sätter dig ner i en utav fåtöljerna och jag sätter mig på knä jämte dig. Jag håller mig nära dig och låter en av mina händer vila på ditt lår. Alla tittar med lystna blickar och det känns som om dom alla redan börjat fantisera om vad dom skulle vilja göra med mig. Efter en stund reser du dig upp och går upp för den stora trappan. Känner hur du drar i mitt halsband, så jag har inget annat val än att följa efter dig. Jag känner hur deras blickar följer mig när jag går upp för trappen. Du leder mig vidare in till ett utav rummen. Mitt i det stora rummet står en gigantisk säng. 

– Lägg dig i sängen, befaller du mig.

Jag gör som du säger, för jag vet att jag får straff  om jag inte gör det. Du sätter dig i en utav fåtöljerna och lutar dig tillbaka och bara iakttar mig, för en stund. Jag blir lite generad och vet inte vad jag ska göra.

– Ta på dig själv min lilla slyna, befaller du mig.

Jag gör som du befaller mig och lägger mig till rätta. Jag lägger mig så att du kan se min fitta när jag tar på mig själv. Jag ser hur du drar ner din gylf och tar fram din stenhårda kuk och börjar runka. Jag låter mina fingrar glida mellan mina våta läppar, för att sedan stoppa in mitt finger. Jag pullar mig själv en stund samtidigt som jag låter mina andra fingrar smeka min klitta lite lätt. När jag ligger där känner jag ett par händer som plötsligt smeker mina bröst. Jag tittar bakåt och där står en man alldeles naken. Han drar mig till sig, så jag hanar med huvudet utanför sängkanten. Han stoppar in sin kuk i min mun och börjar munknulla mig. När jag ligger där och har hela min mun full utav hans stora kuk, så känner jag hur någon trycker in sin hårda kuk i min våta fitta. Jag kan inte titta upp, så jag ser inte om det är du. Han stöter in sin kuk sakta och retsamt. Han ökar takten nämnvärt och helt plötsligt känner ett par andra händer som smeker mina bröst. Nu förstår jag att det är flera personer som är i rummet. Jag ser hur något närmar sig mina ögon. Det är någon som sätter på mig en skarf som ögonbindel. Nu har jag verkligen ingen aning om du fortfarande sitter kvar där och tittar eller om du är delaktig. Jag känner hur han drar ut sin kuk ur min mun och hur någon tar tag i mig. Jag känner hur personen ifråga pressar sin kuk mot mitt analhål. Känner hur den trycks in mer och mer och han börjar sakta låta sin kuk glida ut och in ur mitt tajta lilla hål. Jag gnyr varje gång han pressar in den. Känner hur han drar ut den och drar mig emot sig. Jag känner att han ligger ner och jag gränslar honom. Han för sin kuk åter mot mitt tajta hål och tar tillslut tag om mina höfter och stöter in den. Jag gnyr till och sedan känner jag hur hela hans kuk fyller upp mitt tajta lilla hål. Efter en stund känner jag hur någon stoppar in sin kuk igen i min mun. Samtidigt som jag blir munknullad och tagen i min anal, så känner jag hur någon trycker in sin hårda kuk i min fitta och jag gnyr till högt. Jag känner hur uppfylld jag är i alla mina hål. Jag känner hur det smärtar varje gång dom pressar in sina kukar i mig. Jag vill att dom ska sluta, men samtidigt inte, för smärtan gör mig samtidigt så upphetsad. Jag känner hur dom ökar takten och sedan drar dom ut sina kukar en efter en. Någon tar tag i mig och trycker ner mig i sängen. efter en stund hör jag hur dom börja stöna en efter en och jag känner hur deras sperma sprutar över mitt ansikte och bröst. En utav männen smetar in sperman över mina bröst och sedan känner jag hur han torkar av resten i mitt hår. Jag hinner inte reflektera på vad som hänt innan jag känner hur någon tar tag i mig och drar mig emot sig. Pressar in sin kuk i min fitta och knullar mig hårt och fort. Jag känner hur mannen ökar takten och hur någons händer smeker mina bröst. Han knullar mig hårt och tillslut känner jag hur hans kuk pulserar i min fitta. Han drar ut den och jag känner hur någon vänder mig om,  så jag står på alla fyra. Känner hur någon pressar in sin kuk i mitt analhål och tar tag i mina höfter och börjar tokknulla mig. Jag känner hur min rumpa slår emot honom varje gång han stöter in den. Jag gnyr högt varje gång och han bara ökar takten. Tillslut känner jag hur hans kuk pulserar och hans varma säd fyller hela mitt tajta lilla hål. Han drar ut den och smiskar till mig på ena skinkan. Någon drar av mig min ögonbindel och helt plötsligt inser jag att jag blivit knullad utav fler män och att du har suttit där hela tiden och övervakat att din lilla slyna skött sig. Männen tar upp sin kläder och går ut från rummet. Jag hör hur du står utanför och småsnackar med dom. Jag står kvar där och känner mig som den lilla hora jag verkligen är samtidigt som jag känner mig lite arg på dig som tillåtit alla dessa män att knulla mig. Du kommer in och säger.

– Vad duktigt du varit min lilla slyna, men nu ska du få smaka på min sperma det sista.

Du stoppar in din kuk i min nu så ömma fitta och penetrerar mig hårt. Jag stönar högt och ljudligt och du ökar takten allt fortare. Du har verkligen blivit så kåt utav att sitta och titta när jag blivit knullad, så det tar inte lång tid tills du drar ut den och befaller.

– Ner på knä och sug min kuk, slyna.

Jag sätter mig på knä framför dig och tar ett stadigt grepp om din kuk och suger som aldrig förr. Efter en stund känner jag hur din kuk börjar pulsera och du stönar till. Känner hur din varma säd kommer i kaskader och fyller min mun. Jag sväljer som en duktig flicka. Våra ögon möts och du stryker din hand över min kind och frågar.

– Ska vi gå och ta en dusch?
-Ja, Master.

Vi lämnar rummet och går in i duschen….. 

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt