under Inlägg, JagochMinslyna, Tankar

Hej kära läsare !

Nu har jag fått äran att testa Sinfuls egna bullet vibrator med fem olika vibrationslägen !

Som alla Sinfuls vuxenleksaker så ser den riktigt eggande och trevlig ut i sin svarta matta och silkeslena silikonyta !

Med sin blotta storlek på 8,8cm×1,6cm måste jag säga att den är ovanligt kraftfull, jag har ägt ett par olika bulletvibratorer men den här är faktist den bästa jag haft !

Den har tre olika vibrationsmönster och två lägen som är ihållande, ett lägre och ett högre, jag som är van magic wand användare föredrar självklart det högre.

Men med tanke på mitt magic wand användande tror jag att jag blivit smått imun mot lättare vibrationer, jag kommer av det högre ihållande läget de andra är “bara” underbart retsamma !

Jag har använt vibratorn bla på mina bröstvårtor som snart styvnade och det blev en pirrande känsla i mina nedre regioner jag använde den även på insidan av låren och blygdläpparna och vibrationerna fick mig verkligen att gå igång och bli våt !

Jag har inte testat den ihop med någon men jag som har lättare att komma ihop med en parter skulle deffenitivt njuta något enormt och då även komma flertalet gånger det kan jag sätta garanti på !

Jag personligen tycker den är riktigt tyst för att vara så ettrig, den är inte vattentät men det har inte jag sett som något problem !

Jag vet att jag brukar skriva en plus och minuslista på produkter jag testar men jag har nog redan fått med alla plus och hittar faktist inget minus, möjligen att den inte är vattentät även om det inte är ett problem för mig personligen !

Sinful 5-Speed Bullet Vibrator

Hittar ni här:
Sinful bulletvibrator
Självklart skickar sinful i neutrala kartonger och frakten gick superfort !

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt