under Inlägg, JagochMinslyna, Tankar

Sinful magic wand från http://www.sinful.se är en ftalatfri uppladdningsbar magic wand från deras egen kollektion.

Jag var återigen tveksam när det kom till en uppladdningsbar wand även att jag senast blev ganska överaskad, jag kan inte på något plan däga att jag blev mindre överaskad av den här skönheten !

Wanden är ca 29 cm lång och EXTREMT kraftfull, den är ändå relativt tystlåtwn och jag tycker ljudnivån på högsta är snäppet värre än en eltandborstes ljud.

När jag startade wanden brummade den på rejält och då låg den ändå på medelnivå, när man startar den så har den konstanta vibrationer men har även fem olika mönster som jag gillar.

Hastigheterna på vibrationerna har 8 nivåer som man styr med en upp och en ned knapp och knappen i mitten ändrar de olika mönstren.

Jag började min lek med sinful magic wand på lägsta nivå av vibration och ihållande, det var redan då väldigt skönt men jag kunde inte låta bli att öka lite och på 3dje nivån var det omöjligt att inte komma om jag inte tog bort den.

Jag provade sedan de olika mönstervinrationerna och fann snart en favorit som går från eggande små dova upp till intensiva vibrationer där man gång på gång blir lurad på en orgasm men tillslut efter några gånger kommer otroligt hårt.

Jag kan säga att om jag sätter på wanden på högsta nivå och ihållande så kommer jag på under 20 sekunder så kraftfull är den !

Nå vad kan jag summera den här otroliga apparat med ?

Den är riktigt snygg och alldeles sammetslen, den gör sitt jobb mer än väl och den är alldeles underbar !

Jag har till och med bytt ut min fairy wand med sladd då sinful magic wand är precis lika kraftfull, roligare och dessutpm betydligt mer praktisk och smidig !

Ska jag hitta några minus på sinful magic wand så är det att när man hittat precis den inställning man vill ha så är det ändå lätt att komma åt någon knapp så man byter mönster eller intensitet men det är ju bara att rätta till !

Sinful Magic Wand hittar du här:https://www.sinful.se/sinful-uppladdningsbar-magic-wand

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Mitt första steg in i swinger världen | att bli swinger