under MinaLustar

D-vitamin i form av solsken. Och genast kommer lusten igång.

Idag har vi varit i skogen hela dagen. Hängmattor, mat på termos, överdragsbyxor och sittunderlag. Vi hittade en underbar glänta i skogen där solen sken och vinden låg helt stilla.
Trots en dag i februari fick jag sommarvibbar! Underbart.


Jag är definitivt ingen vinterkis. Ur botten av mitt hjärta kan jag gladeligen säga att jag inte gillar köld, vinter och regn på tvären.
Så genast när vårvibbarna kändes i luften. Jag vädrade skogsdoft, hörde fågelsång så kände jag hur den lilla pilska maran vaknade.
Ja, jo visst vaknar hon till när vi varit iväg på dejt och annat. Men denna helgen, när jag tillochmed är mensmonster, känner jag hur fantasin skenar iväg i skogen.

Jag vet att skogen är mitt rätta element.
Jag känner hur lusten kommer tillbaka, gärna redan efter en stunds skogsbad och avkoppling. Det krävs inte mycket innan horny-mulle dyker upp i fantasin.

Jösses vad jag väldigt gärna skulle vilja utforska den delen mer. Tänk om någon annan som går igång på naturen, likadant som jag.

Detsamma händer när jag går på spa. Får massage eller har en dag för mig själv vid havet.
För mig är naturen så läkande och likaväl triggande.

Jag låg där och slappnade av i hängmattan och blicken fäst på de få lätta små moln högt uppe ovan trädtopparna. Solen värmde ansiktet. Fingrarna iskalla. Jag började tänka på hur kittlande kallt det hade varit att ha de där fingrarna sökandes och vandrandes ner innanför trosorna.
Jag kände för att få springa naken omkring i mossklädd skog. Funderade på hur det hade känts att bli slickad tills jag kom i omgångar lutandes mot en av de kala klippblocken.
Hade det inte varit så att jag hade sällskap, hade jag lätt kunnat sätta mig i gränsle över en stock för att sakta gnida mig till en njutning.

Men, nu var det bara fantasier den här gången. Glada och efterlängtade vårkänslor.
Underbart att vi är på väg åt ljusare tider.

/ Hon i Mina Lustar

Lånad bild från Tumblr.com
Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt