under Anonymsex, Bisex, Inlägg, Swingerklubb, Tankar

Dagen började med en tur ner på stranden där vi solade och badade och fick vår första riktiga nudist-feeling i Cap. Nakna kroppar överallt och vi kan inte hjälpa att vi tittar. Bröst, rumpor, kukar… De är överallt! Jag försöker hålla fokus på min bok och MM (Midnattsmannen) försöker föra en konversation med vårt resesällskap och våra nya vänner, ett par som är vänner med vårt resesällskap sedan tidigare. Mina försök är förgäves och jag får senare läsa om de första kapitlen. Sexiga tankar och planering för resten av dagen stör mitt fokus totalt. Det är en pirrande känsla, nervositet och kåthet som skjuter strålar genom kroppen. Tanken är att vi efter lunch ska gå på skumparty. Det är totalt klädförbud och vi kvinnor pratar lite lätt om vilka kroppssmycken vi ska ha på oss.

Runt lunchtid går vi hem till lägenheten vi delar med vårt sällskap och kvinnan i det andra paret går tillsammans med MK för att handla mat. När de kommer tillbaka skålar vi i champagne och spänningen går nästan att ta på.
Jag väljer en kedja med strass som ramar in mina bröst och en matchande kedja att fästa runt mitt ena lår. Mannen i vårt resesällskap kan inte låta bli att hjälpa mig att justera så att allt sitter rätt, som en ursäkt till att få ta på mig en första gång, innan vi ger oss av mot Le Glamour.

En av få bilder som finns inifrån

Inne på klubbens poolområde är festen redan i full gång på det kombinerade pool -och skumpartyt. Överallt är det nakna människor i alla åldrar och former som dansar sensuellt med varandra i solen. Det är varmt och vi går genast för att doppa oss i det varma vattnet och för att supa in stämningen.

På en upphöjd plattform precis bredvid poolen är det flera som redan är i full gång med sexet. Det är upphetsande att se på alla människor och jag kan inte låta bli att hångla hejdlöst med MM samtidigt som jag sneglar, både på vårt sällskap och andra. Vi beställer in mojito att dela på och dricker tillsammans i poolen alla 6. Vi sneglar på varandra, skrattar och umgås i den sköna stämningen en stund innan vi går in till skumparty-delen för att kolla läget.

Det är trångt och varmt och överallt dansar nakna människor med varandra och här och där sitter kvinnor på huk eller på knä, halvt täckta av skum, och suger på hårda kukar. Vi ställer oss lite avsides för att få plats allihop och snart upptäcker vi båda att även Isadora satt sig på huk för att suga Villiams kuk. Det går en varm våg av kåthet genom min kropp och MM ser på mig med menande blick. Jag är inte sen på att förstå vad han vill och sätter mig genast på knä framför honom.

Hans kuk är solvarm och hård och stor. Jag suger njutningsfullt och ser upp på honom där han står i solen med skum överallt och musiken som dånar ur högtalarna. Stämningen är fantastisk och enormt upphetsande.
Vi stannar kvar i skummet en stund men går sedan tillbaka ut till poolområdet för att hänga, observera och ta på varandra…

Vi märker att det delats ut reklamgrejer i poolen i form av bland annat vita hattar. Malin och jag vill såklart med ha hattar och går för att prata med några av killarna i personalen. På väg ner mot baren där killarna som delat ut grejerna stås stannar Malin och pekar på sitt lår. Hon säger något jag uppfattar som ”vad har jag här” och snäll som jag är böjer jag mig fram för att skrapa lätt med nageln för att hjälpa henne att få bort det och undersöka vad det är. Samtidigt som jag gör detta slår det mig och jag säger, hysteriskt skrattandes ”åh nej vill jag ens veta vad jag precis pillade på?!” Hennes svar kommer i ett bubbel av skratt ”DAVID!”
Uppenbarligen kom i alla fall en av männen i vårt sällskap…

Bild inifrån

Vi går skrattandes för att prata med personalen och självklart kan vi få varsin hatt men det kostar en kyss per hatt. Vi ser på varandra och konstaterar att det är något som först måste förankras hos våra partners och går lite halvt besvikna därifrån. Jag tänker att hade det varit en kyss med Malin så hade jag absolut varken sagt nej eller behövt fråga om lov. Våra regler är tydliga sedan tidigare. Malin är fantastiskt vacker och jag blir både kåt och besviken på samma gång. Jag vill kyssa den där uppnosiga munnen tills hon tappar alla tankar på något annat än min mun mot hennes och mina händer på hennes kropp. Besvikelsen är ett faktum men veckan har bara börjat och än är inte dagen slut…

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Dixiestankar
  Svara

  Gud vad härligt! Vill bara veta mer!

 • midnattsparet
  Svara

  Du kan vara lugn Dixiestankar, vi har mycket kvar att berätta och vi lovar att göra det! 😉

 • Kinesias
  Svara

  Underbart att läsa och kul att se att det finns fler svenska par som förstår att njuta av fristaden i södra Frankrike! Kommer att följa er blogg nyfiket.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt