under Leva i en porrfilm

Jag borde skämmas. Jag vågar inte ens titta efter när jag gjorde senaste inlägget. Ibland gillar jag att skriva och vill berätta för hela världen vad jag gör, men ibland vill jag bara sluta mig och hålla allt hemligt.

Jag hade tänkt skriva om Hieros gamos, som jag om min kvinna upplevde i början av sommaren. Fantastiskt! Men det har inte blivit av.

Jag skulle kunna skriva någonting om den fantastiska bondageuppvisning vi hade. Eller om besöket på den sunkiga porrbion. Eller om den galna fest vi planerar.

Men jag har fortfarande inte riktigt greppat vad folk vill läsa om här. Ge mig gärna en hint så kanske jag kommer igång igen.

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Simon
  Svara

  Hej. Jag läser gärna om Hieros gamos,.
  Den där bondageuppvisningen låter också intressant. Kan ni berätta lite om den? Besökett på den sunkiga porrbion samt den galna festen ni planerar vill jag och många andra också höra om. Går det att ordna?

 • Jag tycker
  Svara

  Att det är viktigare att det märks att den som skriver faktiskt skriver om något den vill berätta om än att han skriver för att folk ska läsa…
  Kort och gott
  Jag gillar allt som känns äkta 😀

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Tack! Ja men då är det väl bara att sätta fart då. Faktum är att inlägget om Hieros gamos är i stort sett färdigskrivet. Det fastnade nog lite på att jag funderade på om jag skulle våga lägga ut några bilder. Det tillför ju så klart mycket och vi fick hjälp att ta en del fantastiska bilder. Men det är ju samtidigt rätt utelämnande. Men en text blir det i alla fall! Kan alltid börja där.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt