under Inlägg

Då: Lampan släckt. Nu: Slampan väckt..

Och där klev jag ut i bloggarnas värld. Ett forum att fylla med tankar. Jag måste erkänna att jag fick skrivkramp och prestationsångest direkt. Jag som ändå alltid skrivit mycket började direkt överanalysera. Vill någon ens läsa? Är jag intressant? Men nu har jag landat lite i förskräckelsen och tänker att jag skriver som vanligt, det jag känner och det jag tänker. Det var ju min tanke från början. Kanske någon vill läsa och kan känna igen sig?

Så vem är jag då? En medelålders kvinna med fickorna fulla av dålig självkänsla, med släckt nattlampa och med många förutfattade meningar om sex, som ramlat på mitt livs kärlek.

Det är nästan lite ironiskt. Ibland kan jag skratta och tänka att ödet vill utmana mig. När jag första gången fick höra om min mans sexuella erfarenheter och lust till fler. Att han varit och har en swinger inom sig.
Inledningsvis visade jag tydligt att det inte var något för mig. Och vår kärlek till varandra stannade vid att han tyckte det var helt okej att avstå. Sen stack han ofta in små kommentarer om att han skulle vilja visa mig den världen.

Min hjärna behövde tid. Jag var nyfiken och frågade mycket. Vi hade långa samtal med detaljerade frågor från min sida. Faktiskt var det ofta jag som initierade samtalen. Jag blev så nyfiken på hur han tänkte. För mig var det i grunden självklart att man älskar en kvinna och det är enbart henne man har sex med. Allt annat är otänkbart.

”Man ligger med den man älskar, det är känslor för personen som är kopplingen till sexet. Att bli upphetsad av någon annan framför sin kvinna betyder att man inte vill ha henne, man vill ha någon annan”.

Jag hade en bild av att gå på swingersklubb skulle vara som att kliva in i en porrfilm och att alla obetänksamt låg med varandra hit och dit. Alla kvinnor skulle vara perfekta med silikonfyllda DD- kupor och männens tvättbrädor är insmorda med olja. Alla pumpande överallt, okänsliga och opersonliga och mer utnyttjande av kroppar. Jag var full av dömande åsikter.

Den här mannen öppnar så många sexuella spärrar hos mig och han får mig att släppa ut min lust. Han utmanar min hjärna och mitt sinne både i sängkammaren och annars. Han visar att jag kan lita på honom. Han älskar mig! Han säger att han älskar mig! Hela tiden! Det väcker lust. Så jag frågar ännu mer och börjar tänka att jag skall besöka en swingersklubb med honom. Vågar jag?

Den kvällen kommer jag aldrig att glömma. Vi hade talat mycket om vad jag behövde och jag behövde framförallt känna mig trygg. Han var bredvid mig hela tiden, hela kvällen. Aldrig någonsin har jag känt mig som någons kvinna på ett så tydligt sätt. En närhet med hans ögon på mig hela kvällen. Ögon fulla av kärlek, omtanke och stolthet över sin kvinna. Det väckte lust hos mig. Det var en kväll när vi höll oss enbart till varandra. Men alla kroppar runt mig, vyerna i det dunkla ljuset, ljuden av människor som njöt, det var så upphetsande. Upphetsande och respektfullt och mjukt på något vis, varmt och mänskligt. Människorna var riktiga människor som klivit in i en fantasivärld av lust. Som lämnat sin vardag en stund. Vanliga människor.

Jag utforskar mig själv och mitt sexuella sinne tillsammans med min man. Det finns så många hjärnspöken som hindrar mitt mod och bråkar med mina tankar emellanåt. Men jag upplever och vill uppleva mera tillsammans med honom. Han väcker den sidan hos mig. Och det trygga är att det är vi, grunden är vi, och att vi leker tillsammans.

Somliga skulle säga att jag är en person som tänker för mycket. Det kan nog ligga något i det men jag behöver verkligen tänka och vara mån om att jag hinner med och förstår mig. Kanske är det för att jag har lite ärr av livet. Men det är viktigt för mig. Så därför mitt behov av att få skriva av mig och berätta. Kanske finns det någon som kan relatera? Bli inspirerad att visa mod eller kanske behöver hjälp med att vara mer rädd om sig? Det kan vara olika. Men vill ni så är ni välkomna att hänga med. Här kommer jag berätta om våra och mina upplevelser och minnen. Jag hoppas ge er naken, ärlig och öppen bild av min verklighet. En verklighet fylld av fantasier och upplevelser.

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Anne
  Svara

  Jag ser fram emot att läsa mer!
  Du skriver väldigt bra!

  • Klänning Blå
   Svara

   Tack, vad roligt att du läser!

 • Sportysweet
  Svara

  Spännande fortsättning

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt