under Inlägg, Självupplevt

dildoVi har inte riktigt hittat tiden till intimt umgänge de senaste dagarna, barn, jobb, ja livet har helt enkelt kommit emellan.

Idag skrev min fantastiska fru till mig på Facebook “Ska jag komma hem på lunchen så testar vi sexleksaker?”

Utan att överdriva var jag VÄLDIGT snabb att skriva “JA!!!”

Exakt kl 12.00 kliver hon innanför dörren, hoppar i duschen (jag hade redan löst den biten) och sedan spenderade vi hela lunchtimmen med att testa rabbiten vi fått ifrån sinamatic.se, uppdraget var tydligt “är detta något vi ska köpa hem och ha i vårt sortiment anser ni?”

Svaret är ett rungande JA! där med.

Inledningsvis bad jag min fru att leka med Rabbiten framför mig, den synen är inte något jag glömmer i första tag, denna vackra kvinna, på rygg, med benen brett isär lekandes med en snygg rabbit, wow… en död man hade blivit stenhård direkt..

Jag är väldigt väldigt förtjust i oralsex och kunde självklart inte hålla mig utan var ju tvungen att slicka henne, länge, omsorgsfullt och med rabbiten fortfarande på plats, lite tricky var det allt att tävla om platsen på klitoris med en gummiplutt som vibrerar, surrade faktiskt lite i näsan! Ljuden hon gav ifrån sig meddelade dock att det surrade på helt rätt sätt för henne!
9Efter att hon hållit upp handen för att jag ska sluta, sådär en 2-3 orgasmer senare och hon har helt tappat talförmågan, så kommer höjdpunkten, vi behåller helt sonika rabbiten på plats i henne och med en väldans massa glidmedel får även jag plats, sjuk känsla! Trångt, vibrerar och perfekt friktion, med nästan stålmannenliknande beslutsamhet bestämmer jag mig för att hålla mig tills hon kommit minst ett par gånger till. När jag sedan väl bestämmer mig för att det minsann  är min tur nu så ser jag stjärnor när det går för mig, hade vi inte bott i hus hade grannarna definitivt haft åsikter om ljudet jag ger ifrån mig!

Jag behöver väl knappast tala om att det var en av de bästa lunchraster jag upplevt och att det här med leksak i frun samtidigt som jag tar henne är något som kommer att upprepas och nästa gång ska ni få bilder också!

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Anonym
  Svara

  Mysigt. Låter som en bra leksak.!
  Och sexig bild ni bjöd på. /Caroline

 • hon i Mina Lustar
  Svara

  Såg det fina du skrev först nu. Har varit rätt dålig på att läsa, skriva och vara aktiv på bloggen nu ett tag. Blev väldigt inspirerad älskling….

  Kan hända, att jag blev våt och upphetsad av att läsa din fina reflektion kring vår lunch. Kan lova fler intima luncher framöver. 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Dubbelmacka, svenska tjejer amatörporr