under Allmänt, Bondage & BDSM, Inlägg, Nyheter, Självupplevt

Den 16/12 åkte vi till Köpenhamn för att fira Black ChristmasCityswingers 2.

Detta var ett event vi blivit inbjudna till via Darkside.

Vi hade bokat hotell centralt i Köpenhamn, inget märkvärdigt alls eftersom vi har lärt oss att när vi är iväg så spenderar vi minimalt med tid på Hotellet.
När vi kom fram inledde vi med drinkar i en butik vi verkligen älskar, Hats, Bourbon & Boots det låter lite konstigt med drinkar i en butik, men vilken stämning det är i denna butiken! Live Musik, Live DJ och dundersnygga hattar! Vi fick av bartendern här rekommendation att gå till  Duck & Cover som är en renodlad drinkbar med 60-70 tals stuk, lite Pulp Fiction känsla är det allt. Rekommenderas verkligen! Vi hängde här rätt länge, drack drinkar och pratade om hur kvällen skulle bli.

Vi var båda väldigt överens om att våra förväntningar var rätt låga, vi har blandade erfarenheter av swingerklubbar i Köpenhamn och har hört en hel del mindre smickrande om Cityswingers. Vi bestämde att vi går dit och gör vår grej liksom, strunt i alla andra.

Sagt och gjort, vi letade upp klubben, som låg en halvtrappa ner i från markplan. Min fru hade på sig en dunderhet latexklänning och en choker i metall med ögla för koppel (hon gillar att vara kopplad när vi är på klubb). Jag hade på mig ett par lackkalsonger och en glansig, tight tröja i typ wetlookmaterial med nät på väl valda ställen.

När vi kliver in på klubben kommer vi rakt in i baren, som är KNÖK full. Vi går en runda för att kolla in klubben, som är väldigt liten, det fanns några väldigt mörka typ hundkojor för de som ville vara mer privata, ett TV rum med soffa och ngn riktigt osmaklig porrfilm rullade här. Sen kommer vi till det som är centrum på klubben, BDSM rummet. Det är lite större än ett stort vardagsrum och har de allra nödvändigaste attiraljerna (Bänk med öglor, ett stående kryss, gyn stol och en sexgunga typ.) Sparsamt men effektivt kanske man kan kalla det?
Där fanns även en stol, med delad sits, den var väldigt låg och hade ett högt ryggstöd, jag fattar fortfarande inte riktigt vad syftet med stolen är, men det kan säkert ngn mer erfaren berätta.

Vi träffade värdparet som allra hastigast men hann inte direkt tala med dom.

Det vi direkt reagerade på var 2 saker, dels att det var extremt trångt i baren, dels att det var en ratio på 80% män, 20% kvinnor. Inte riktigt vad vi hade hoppats på. Vi började med lite dricka i baren och pratade med ett väldigt trevligt par en stund. Vi gick runt och kände av atmosfären lite granna och pratade sinsemellan om huruvida vi skulle gå därifrån eller om vi skulle stanna. Min fru ville stanna, hon tyckte vi kunde nyttja tillfället och bjuda på en liten show när vi ändå var där. Jag var inte sen att haka på.

“jag vill använda korset!” Sa min fru, så hon greppade högt upp på korset, drog upp klänningen (som hon såklart inte hade något under) och ställde sig svankande, bredbent. Här blir jag stenhård, det hade nog vilken man som helst blivit, jag känner på hennes fitta att hon är alldeles plaskvåt, hon går igång på den här, lite smutsiga situationen, jag ömsom smiskar henne, ömsom smeker henne och hela hon skälver. Jag blev nog lite väl entusiastisk i smiskandet för dagen efter hade hon stora blåmärken på rumpan. Men där och då är hon med på noterna till 110%.

Jag vet att hon tycker det är lite jobbigt att komma stående eftersom hennes ben viker sig totalt och hon inte kan fokusera på orgasmen 100% så jag frågar om hon vill testa sexgungan. JA!! Får jag till svar. Vi går bort till gungan, jag lägger henne på plats och jag svär att det inte ens tar 15 sekunder så har vi ett tiotal män runt oss som tittar på (mer om det senare). Jag vet att hon behöver kunna koppla bort allt för att få de där riktigt djupa monsterorgasmerna och just en sån vill jag bjuda henne på idag när hon varit så duktig och visat upp sig när hon blev smiskad. Ur min magiska väska med leksaker och tillbehör tar jag fram en huva utan ögon men som har hål för munnen, Velvet & Velcro Mask heter den och finns på Sinamatic.se . Med denna på huvudet och liggandes på rygg blir hon ordentligt påsatt av mig tills hon kommer stenhårt. Det tar en rätt bra stund innan hon hämtar sig och kan stå upp igen. Alla männen står kvar runt oss och tittar vilket är en aning creepy eftersom hon har kommit och behöver landa lite i lugn och ro. Respekt liksom….

Vi går ut i baren och tar en drink samtidigt som vi reflekterar över de här männen som är precis överallt. Vi kollar när ett par har sex och det står en klunga män runt som, likt små 3 åringar, står och drar lite förstrött i sina snoppar. Vi har aldrig någonsin varit med om att kvinnor beter sig på detta sättet men för män är det lite standard verkar det.

Någon gång under denna tiden kommer en Domina in med sin transkvinna i koppel, hon är lång och vacker, slaven är klädd i kjol, blus, höga klackar och  är hårt sminkad. Vi får se hur Dominan får kontakt med en annan kvinna som är där och tillsammans spänner de fast slaven i en stupstock där hon får smaka på en gigantisk strapon, både i mun och rumpa, rikligt med smisk delas också ut. Vi ser även att slaven har en bur på kuken, en rosa bur.

Efter detta får jag lite feeling igen, jag sätter mig på scenen i bortre delen av rummet, med min fru sittande mellan benen, jag drar henne bakåt så hon halvligger, särar hennes ben brett och sätter upp hennes fötter på scenkanten så att alla har full inblick (även här är det instant samling av snoppryckande snubbar). Jag säger till henne att blunda och slappna av samtidigt som jag fingrar henne till en lika hård orgasm som den förra. Nu är hon helt skakig i benen och ligger flämtande i min famn i säkert 15min innan hon landar ordentligt.

Bredvid oss sitter en man i 50-60 års åldern som börjar prata med oss, supertrevlig! Även han har reagerat på de snoppryckande snubbarna och fäller, det numera bevingade, citatet “Man vill ju kunna ligga där och knulla utan att helt plötsligt få en kuk i örat!” Vi skrattar högt alla 3 och därefter bestämmer vi oss för att det är dags att runda av kvällen och gå tillbaka till hotellet.

När vi står och bytar om är Dominan där med sin slav, hon pratar med kvinnan hon connectat med på klubben och säger på engelska “You should call me sometime, I am always up for girlplay” de bytar nummer och går åt varsitt håll.

Våra intryck av kvällen summerat.
Vi hade önskat att det varit en mer jämn fördelning män/ kvinnor.
Vi upplevde att majoriteten av de som var på klubben var på en swingerklubb för första gången och även om det är okej att vara nybörjare så blir det lite påtagligt när en så stor majoritet är oerfarna.
Hela den här snoppryckargrejen är fascinerande!

Vi hade fantastiskt trevligt, vi fick båda mycket komplimanger för vår klädsel (min fru mest såklart, men faktiskt även jag) och alla vi pratade med var grymt trevliga. Jag tror att detta besök ännu mer cementerade vår åsikt att vi hellre går på swingerklubb/ fetischfest än på “vanlig” nattklubb. Det känns helt enkelt tryggare och sundare och mer respektfullt. Snoppryckandet till trots så blev ingen påflugen, alla respekterade ett nej och det var inga konstigheter.

Kvällens kanske mest hjärtliga, men ändå aningen märkliga förslag var en ung man som kom fram till oss och frågade “Ursäkta, men skulle jag kunna få prova att ge henne en fontänorgasm?” Detta var just efter att min fru kommit andra gången och fortfarande var lite borta. Vi sa tack men nej tack och fick det artiga “Helt okej, jag kanske frågar igen lite senare”.

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Black Christmas på Cityswingers i Köpenhamn