under Inlägg, JagochMinslyna, Tankar

Härom dagen kåtade slynan upp mig genom att prata om att komma i mig och sedan skulle jag sitta över hans ansikte tills jag va helt ren, jag blir helt galen av tanken att han kommer i mig jag vet inte varför, troligen för att det känns så förbjudet på något sätt, jag har de jätte få gånger det hänt fått panik såfort någon nämnt ordet gracid efteråt då jag är livtädd för det men har nu fått lite mer info från en läkare som gjort att jag troligen aldrig mer kommer uppleva den paniken.

Iaf han gjorde mig vansinnigt kåt och jag förstår inte varför just tanken på hans sperma i min fitta är så tåndande det är förbjudet, det är lite äckligt och det är galet tändande, vi pratade om det hela i max fem minuter sedan kände jag på min fitta som va alldeles plaskvåt och kunde inte låta bli att skicka en bild på mina våta fingrar.

Vi har inte pratat om det mer men nu tog han upp det igen bara för han vet att det gör mig galet kåt så jag gav igen genom att skicka följande sms:

Så du vill jag ska låsa upp dig innan jag binder fast dig i sänggaveln, kysser över din kropp så mina bröst nuddar min kuk och smeker den kysser hela vägen ner och sträcker ut tungan mot din kuk men ändrar mig och ler mot dig?
Vill du att jag ska ta på mig ett par handskar och smeka din kuk så jag garanterat inte får dina kåta droppar på mig?
Vill du att jag ska huka mig över din kuk och smeka den med min fitta utan att du får komma in så du blir alldeles blöt?
Vill du att jag sedan låter dig komma in och att jag rider dig långsamt så som jag brukar göra innan jag ökar takten?
Vill du att jag sedan minskar takten när du är nära att jag är alldeles stilla innan jag börjar om i snabb takt igen och sedan blir alldeles stilla igen?
Vill du att jag gör så många gånger innan jag bara fortsätter och får dig att komma i mig samtidigt som jag berättar vilken patetisk liten hora du är som inte kunde hålla dig?
Skulle du skämmas för vad du gjort då?
Vill du att jag sedan kniper hårt samtidigt som jag går av din kuk och flyttar mig upp till ansiktet och sätter mig hårt över din mun?
Vill du att jag ska berätta för dig hur patetisk, svag och äcklig du är, hur vidrigt det är att du kom i mig, hur äcklig du är som så glatt slickar suger och sväljer efter dig själv?

Jag tror det gjorde susen!

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt