under Inlägg

Där va plötsligt hans bild i Tinderflödet. Min första Master. Han som gett mig det bästa sexet jag någonsin haft och bara försvann utan ett ljud efteråt.

Jag bet mig i läppen. Ville jag utsätta mig för samma risk igen att få mitt hjärta krossat? Eller den mer trängande risken att han får en högerswipe av mig, har premiumkonto och ser det, minns mig och sen swipar vänster? Rädslan för att bli avvisad finns ständigt där. Men jag swipar ändå höger. Om chansen finns så måste jag få uppleva honom igen.

Det blev en match.

– Hej, hur är läget?
– Allt är bra här, själv då? Det va länge sen..
*tystnad*
– Men va fan, det är ju du! Jag kände inte igen dig 😀

Det sved lite. Men vad ska man göra. Jag skulle nog se till att han aldrig glömmer mig igen.

Det dröjde inte många dagar innan vi lyckades få till en träff. Nu var vi båda äldre. Mer erfarna.
Han betraktade mig noga. Min kropp hade ändrats, mognat, under våra år isär.

– Du är vackrare än någonsin. Sa han och drog in mig i en kram.

Han var muskulösare än jag mindes, men annars likadan. Mina fingrar gled över hans arm där mitt favoritbands logga fanns intatuerad. Det va den som hade fått mig att börja prata med honom från början där på rockkryssningen.

Artigheter utbyttes och spänningen låg tät i min lägenhet.

– Kaffe?
– Ja tack.

In i köket, jag fyller på vatten i kaffebryggaren och tar ner kaffeburken. Längre kommer jag inte. Han greppar tag om min arm, snor runt mig, lyfter upp mig på köksbänken, precis som han gjorde på handfatet för så många år sen, och kysser mig.

Med ivriga händer sliter vi av varandra kläderna. Jag biter honom i nacken, han suger på mina bröst. Jag lirkar fram hans kuk och den är precis så stor som jag minns den.

Runkar, suger, stönar, törstar.

Lusten har bitit tag i oss och det är ingen som har kontroll. Han tar mig på bänken, på det kalla klinkergolvet och mot väggen.
Mitt hår är rufsigt och svettdroppar rinner nerför hans bröst.

Jag öppnar lådan som gömmer alla mina sexleksaker. Hans ögon vidgas och munnen vattnas. Han för upp en av de större dildosarna i mig och placerar en plugg i min rumpa. Jag kan inte få nog. Äntligen får jag uppleva sexet med honom igen. Äntligen har jag hans bekräftelse igen.

Han sätter fast dildon på golvet med sugkoppen. Jag sjunker ner över den vänd mot honom. Hans kuk svajar framför mitt ansikte och han tar tag om min haka. Jag gapar, han spottar i min mun sen munknullar han mig.

Mina händer finner han pungkulor, smeker, klämmer. Fingrar som letar sig bakåt. Finner hans analöppning. Gillar han sånt mån tro?
Med honom kan jag testa allt.
Jag suger på mitt finger, går tillbaka igen, leker runt hans öppning och låter sakta fingret glida in samtidigt som jag ser upp på honom.
Han gillar det.

Det dröjer inte länge innan han kommer över mina bröst och avslutar med att slicka mig till orgasm.

– Du är kinky, viskar han i mitt öra, I like it. Sen biter han mig i nacken.

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Peter
  Svara

  Wow den killen blev man rejält avundsjuk på

  • Nymphomaniac
   Svara

   Någon särskild del som gjorde dig särskilt avundsjuk? 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt