under Inlägg

Eftersom ni bad så snällt har jag ordnat lite fler bilder på ett av dom nya setten jag köpte i veckan, men som en extra bonus får ni även bilder på en liten dress jag fick i present från vårt fantastiskt sexiga par ♡ MinaLustar ♡ för en tid sen.


Something new…

 


Something “old”…

 

Vilken outfit gillar ni mest?

 

Tidigare inlägg
Showing 32 comments
 • Johan
  Svara

  Love it. Man får inte nog av dig. ❤️

  • Nymphomaniac
   Svara

   Blir alltid lika glad av att höra det 😉 vilken outfit tyckte du mest om? 😉

   • Johan
    Svara

    Du förtjänar att höra det. Lätt den översta .

    • Nymphomaniac
     Svara

     <3 <3

     • Johan

      Hade ju också velat se live ❤️

     • Nymphomaniac

      ^^ Kan tänka mig att det är flera här som delar din önskan

 • J
  Svara

  Wow! Saknar ord helt! Går inte att välja outfit på sig! Vilka sexiga och vackra på din kropp!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack fina du <3 Om du fick välja en sak med respektive outfit som är extra fint, vad skulle det vara? Själv gillar jag nätdetaljerna på lackdressen och att man ser bröstvårtorna igenom på den andra

   • J
    Svara

    Är villig att hålla med dig på båda punkterna faktiskt! Väldigt sexigt när man ser bröstvårtorna igenom BH:n, och dina bröstvårtor vill man ju verkligen se .

    • Nymphomaniac
     Svara

     Kanske både se och suga lite på? 😉

     • J

      Mer än gärna! Även bita lite på dem, men det vet du redan .

 • PT
  Svara

  Jag tycker Something new satt sexigast på dig!!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack fina du <3 måste erkänna att "something old" tyvärr är något för liten för mig, är smått imponerad av mig själv att jag ens tog mig i den! Men annars tycker jag båda set är sjukt sexiga 😉

 • MinaLustar
  Svara

  Vi gillar ju då den blanka, fina 😀
  Förhoppningsvis får vi se den live inom en snar framtid!

  • S.T
   Svara

   Wow, jag är mållös! Helt underbart säger som mina lustar hoppas på se detta live

   • Nymphomaniac
    Svara

    Maybe someday 😉 😉

  • Nymphomaniac
   Svara

   Hoppas också få visa upp mig för er i den live någon dag (eller i en något större kopia) ^^

 • MJ
  Svara

  Så sexig . Riktigt läckra bilder.
  Blev väldigt hårt i sängen här!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack så mycket, det tar jag som gott betyg 😉 Jag är inte den som skulle tacka nej till att få lite bildbevis på reaktionen via mejl om du är sugen på att skick det 😉

   • MJ
    Svara

    Ska gå att ordna . Svårt att inte bli hård när man är inne här.

    • Nymphomaniac
     Svara

     Smickrare där 😉

     • MJ

      Hoppas mailet kom fram!

     • Nymphomaniac

      Jag har inte hunnit kolla mejlen än men ska ta mig tid för det snart 🙂

 • Dexter
  Svara

  Something new vinner med de olika detaljerna, både nät och remmarna gjorde dig helt vansinnigt till rätta. Den äldre är också mycket bra på, klyftan du får i den är ju minst sagt inbjudande att olja in för vidare lek i linje med ditt inlägg för ett tag sedan… bara tanken får ju en del att bli lite till sig.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Kände samma sak, detaljerna i something new är fantastiskt men klyftan som du säger i something old är ju väldigt härligt! borde kanske försöka hitta en dress som kombinerar dom bästa delarna från båda outfits 😉

   Blir du bara lite till dig? 😉 vad krävs för att få till stående ovationer? 😉

   • Dexter
    Svara

    Ooh, en kombination vore verkligen något. Ställer mig upp för dig gör jag ständigt. går ju inte att hålla sig lugn och avslappnad till dina inlägg.

    • Nymphomaniac
     Svara

     Måste försöka hitta en sån dress 😉

     härligt att höra 😉 och ännu härligare om jag kunde få se :*

 • Niklas
  Svara

  Wow!! Herregud så läckert och sexigt! De passar dig och din heta kropp perfekt. Sen vill jag gärna hjälpa dig av med dom även om det är sjukt snyggt på dig. 😉 gillar hur behån är lite genomskinlig, eggande och ännu sexigare i mina ögon. Och urringningen i bodyn är bara wow!! Vilka former du har kvinna. 😉

  • Nymphomaniac
   Svara

   ^^ Tack så mycket 😉
   Ja det är just det problemet med snygga outfits, man vill ha dom på men svårt att komma åt att ha sex i dom finns såklart dom med öppen gren men tycke ritten dom sitter så smickrande alla gånger :/

   • Niklas
    Svara

    Mitt nöje bara. 😉 förstår dig helt och hållet. Att ha sex med några plagg på är hett fast ibland mindre smidigt. Man får vara påhittig. 😉 vill också säga att dina bilder och din kropp får mig att reagera. Har varit inne och kollat flera gånger på dessa och du påverkar mig varje gång. 😉

    • Nymphomaniac
     Svara

     ^^ ja vissa saker funkar bara på film XD
     Hoppas jag alltid kan få dig att reagera 😉

     • Niklas

      Haha, så sant som du säger. 😀 du gör det väldigt bra som första intryck så betvivlar inte alls att du kommer lyckas många gånger till. 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt