under Inlägg

Du kommer och plockar upp mig längs vägen lite senare på kvällen. Vi åker en bit. Det börjar bli väldigt varmt inne i bilen. Vi hittar en avskild sandstrand vid en liten sjö. Du stannar bilen.

– Ska vi bada, frågar du. 
– Men jag har ju inga badkläder med mig, säger jag och tittar undrande på dig. 
– Äsch, vi badar nakna, svarar du. 
Vi går ur bilen. Går ner till strandkanten. Du böjer dig ner för att känna på vattnet. Du kupar din hand och får med dig vatten upp som du skvätter ner mitt vita linne med. Du iakttar mig och jag förstår att du ser att jag inte har någon bh på mig genom det nu näst intill genomskinliga linnet. Du slänger av dig kläderna och springer ner i vattnet.
– Kom då!! Var inte en sån fegis!! ropar du ute ifrån vattnet.
Jag slänger av mig mina kläder och gör dig sällskap. Efter en stunds skvättande och busande i vattnet, så står vi där tätt emot varandra och du tittar mig djupt in i ögonen och kysser mig. Du tar min hand och leder mig upp på stranden. Du tar ut en filt ur bilen. Lägger ut den och vi lägger oss där nakna och låter solens sista strålar värma oss. Du lutar dig över mig och smeker bort mitt hår från ansikte. Du ser djupt in i mina ögon och kysser mig igen. 
– Du är så vacker i solnedgångens ljus, säger du. 
– Tack, är det ända jag kan klämma ur mig. 
Du låter dina händer vandra över min kropp. Jag flämtar till. Dina fingrar letar sig ner mot min nakna fitta. Jag särar lite lätt på mina ben, så att du ska komma åt bättre. Du låter dina fingrar leka med min klitta, för att sedan trycka in ett finger i min nu dyblöta fitta. Du pullar mig och jag stönar till. Du kysser med fjäderlätta kyssar min naken, hals och ner över min mage. Du slutar precis ovanför min fitta. Låter din tunga leka med min klitta en lite stund , för att sedan suga in den i din mun lite lätt. Låter sedan din tunga åter virvla runt den samtidigt som ditt finger går fortare och fortare ut och in. Du ökar farten och jag känner hur min underkropp och ben börjar darra. Hur min kropp börjar rycka. Du tar ett stadigt grepp om min rumpa och jag kommer högt och ljudligt! Jag sjunker ner på filten och jag känner hur din styva kuk glider in mellan mina läppar med en ända stöt. Du för den sakta och retsamt ut och in. Du stöter in den ända till roten. Du låter den glida allt fortare och fortare ut och in. Tillslut drar du ut den och ber mig suga av dig. Jag sätter mig upp och tar ett stadigt grepp om den. Låter den glida mellan mina fuktiga läppar. In och ut…..ut och in…fortare och fortare ända tills jag känner hur din kuk bultar inne i min mun och jag hör hur du stönar till. Sedan fyller du hela min mun med din varma säd. Vi sjunker ihop på filten båda två utav utmattning inslingrade i varandra. Vi ligger kvar där en stund i tystnad och  bara stirrar på solen som håller på att gå ner….
Recommended Posts
Showing 2 comments

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt