under Inlägg

Hej alla fina!

Jag bara måste berätta vilken spännande möjlighet som helt oväntat presenterade sig för mig i förra veckan!

Som säkart ingen av er har missat så har det varit väldigt fint väder senaste tiden så en morgon klädde jag på mig en kort skinnkjol med dragkedjsdetaljer, en ljus topp och sandaler sen gav mig ut i det fina vädret med barnen för att shoppa lite gott och blandat inför sommaren.

Vi avverkar några butiker men sen börjar barnen bli lite trötta på allt shoppande. Precis utanför den sista affären låg en lekpark så jag släpper lös barnen där för att leka av sig och sätter mig ner på en bänk och bara njuter av solen. Då kommer det fram en lång och stilig man till mig.

– Hej, jag heter ///// . Jag såg dig inne på affären och undrar om jag kan få ställa en märklig fråga.

Jag tror mig ana vad som ska komma så jag ler lätt och säger åt honom att fråga på. Han sätter sig ner och förklarar att han har ett stort fotointresse och har fotograferat porträtt i många år, men även nude art. Han förklarar det här på ett väldigt fint sätt, smått generad men samtidigt väldigt öppen och framåt. Han säger att han inte brukar gå fram till tjejer på det här sättet utan framförallt brukar ta kontakt med tjejer via nätet, men han fick ett infall när han såg mig i affären och bestämde sig för att ta chansen.

Han kunde omöjligt veta vilken jackpot han precis träffat! Om man gillar att fotografera nude så är jag (inte för att skryta) en perfekt tjej för det för jag tycker det är kul, trivs att vara naken och är öppen för de flesta förslag 😉 Självklart fick han mina kontaktuppgifter!

Så nu mina kära läsare hoppas jag på att kunna bjuda på många fler fina bilder nu när jag har en fotograf på nära håll till mitt förfogande 😉


Jag och fotografen skriver till varandra i några dagar, han visar lite bilder han har tagit tidigare och vi bollar idéer för att se vart vi har varandra. Han erkänner tidigt att han har en fotfetisch och jag skruvar lite lätt på mig när jag hör det, jag råkar nämligen ha ett extremt komplex över mina fötter då jag ser dom som både breda och torra med knubbiga tår så bara tanken på att låta någon betrakta dom på nära håll och fotografera dom non the less gjorde mig faktiskt en aning obekväm. Vem vill visa upp sina komplex?

Men vi pratar vidare och han förklarar mycket om sin fetisch och tillslut bestämmer jag mig ändå för att testa en fotsession. Vad är det värsta om kan hända? Så här kommer några av bilderna vi tog och även en beskrivning från fotografen själv om vad han går igång på när det kommer till mina fötter – Hope you enjoy it! 😉


 

När jag håller i dina fötter, känner dina mjuka fotsulor, ditt fotvalv, dina hälar och dina tår blir jag kåt. 

Dina tår, om jag ser på bägge fötterna, är symetriska. Du har, för att ha ganska små fötter, långa tår. Välskötta, fina och rena fötter. 

Jag vill ha din stortå i munnen när jag knullar dig. Jag vill att det ska smaka fot, lukta fot. Inte svett, fot. När jag stöter i dig vill jag ha fotsulan i ansiktet. Samma lukt. Känslan av att du ger mig det du vet att jag vill ha precis som att jag vet att du vill ha mina stötar i dig. 

Ett avtal. 

Mellan dig och mig. Njuter av varandras kroppar. 

Samma känsla som när jag slickar dig i anus fast både du och jag vet att du har gjort nummer 2 det sista dygnet (antar jag). Fast det är orent vill jag ha det, vill ha tungan långt inne i dig. Bakterier kan göra mig sjuk i magen men känslan av att få vara där, att du ger mig det av dig är exakt samma som känslan av att få ha din fot i mitt ansikte. 

Du ger av dig till mig. 

Det är en form av kärlek och respekt mellan två människor som vill varandra väl. Ett förstående, ett avtal. 

Eller som igår, när vi fotograferade och du hade dina fötter på och runt min kuk, när du runkar av mig med fötterna. Dina svala, mjuka fötter. Det är så skönt. Det var första gången för oss, jag vill att du ska dra min förhud nedåt, så att det spänner, gör lite ont, så att ollonet “niger” och blir blankt. 

Du får sätta fotsulan mot min pung, trycka till. DU bestämmer hur hårt, jag är i ditt våld. Du ger mig det jag vill ha och jag ger dig makten att skada mig om du vill. Jag vet att du aldrig skulle göra det men jag lämnar ändå över makten till dig och njuter av det. 

Män fungerar olika. När jag har kommit är jag klar för en tid och därför vill jag inte komma men ändå tänder jag på tanken att få utlösning på din fot, se sperman rinna mellan din stortå och pektå och höra hur du beordrar mig att slicka i mig det, tvätta dig… 

Jag tänker på dig. Din kropp, ditt anus, dina bröst och ditt vackra anlete. 

Men mest av allt ser jag och tänker jag på dina fötter. 

Tidigare inlägg
Showing 8 comments
 • Anonym
  Svara

  Inge fel på dina fötter även allt annat ser magiskt ut//P

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack så mycket 🙂 :*

 • Polisen
  Svara

  Vad trodde du han ville fråga när han först kom fram och presenterade sig?

  • Nymphomaniac
   Svara

   XD nu kommer jag låta lite självgod men kände på mig att han ville ha mitt nummer, “det konstiga” tänkte jag inte så mycket på, bara att han skulle ha nån ursäkt till att be om numret 😉

 • Anonym
  Svara

  Vilka härliga bilder! 🙂

  • Nymphomaniac
   Svara

   Tack :*

 • Picken72
  Svara

  Vilka fina bilder!! Önskar dina fötter var runt min hårda kuk just nu…

  • Nymphomaniac
   Svara

   Jag hade en duktig fotograf 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt