under Inlägg, JagochMinslyna

Jaa!!

Jag har inte fått orgasm på 1,5-2 månader men jag sov en stund och vaknade av att min fitta va våt och pulserande, jag har haft så fruktansvärt mycket inre stress så jag har inte varit på onani humör.

Men det va jag nu plötsligt, jag hämtade dildon som senare ska sitta i harnessen och min wand, drog på lite porr och lekte med dildon och min hand tills jag kom i en mysig orgasm.

Jag stängde av porren innan jag började leka med dildon och wanden, satte den på jögsta och kände snart de där förkramperna och kände att idag kan jag spruta, tar ut dildon och pressar lite lätt och jag känner hur det börjar bli vått och varmt under mig, jag bara fortsätter och fortsätter!

Jag sprutar inte så ordagrant utan det är mer att det forsar ur mig och det kånns ungifär som en förorgasm rn mild orgasm som håller på ganska länge innan jag tillslut kommer i en gullständig explosion, jag hade nog förorgasmen i två minuter idag längsta någonsin.

Dom få gånger det forsar ur mig är när jag inte fått orgasm på minst tre veckor och idag kom det mer än någonsin, jag trodde det hade gått igenom madrassen men det hade det lyckligtvis nog inte.

Annars när jag kommer så luktar det som en blandning av jätte mild urindoft och samtidigt väldigt sött dräen söthet som om man skulle lukta på tex honung, idag luktade drt bara sött riktigt riktigt sött!

Jag behövde den här urladdningen så mycket livet känns plötsligt ganska mycket lättare.

wp-1461416082163.jpg

wp-1461416077918.jpg

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • Anonym
    Svara

    Fy fasen så sexigt!!!

  • Följare/fan
    Svara

    Men gud så helt galet härligt… du får fånga det på film någongång

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt