under Blackangel, Drömmar, Kinky & udda

Handen om min strupe lättades en aning, bara en aning, så att jag kunde dra in ett uns av luft. Jag flämtade, drog in ett andetag så gott det gick. Jag var van, men jag visste också att jag befann mig precis vid gränsen av vad jag klarade av.  Det var en hårfin balansgång. Det fanns inget som gjorde mig kåtare än att känna ett kraftigt tag kring min strupe. Fingrarna slöt sig igen och jag kände hur hans kuk stötte in i mig på nytt, hårt.

Min starka självkänsla och min självständighet var något jag värnade oerhört. På samma gång som det gjorde mig extra törstande efter att fullständigt få lägga kontrollen – och min kropp – i någon annans händer. Kanske handlade det om att få slappna av för ett litet tag. Kanske om någon form av djurisk drift till dominans. Jag var inte säker, och jag valde oftast att inte analyserade det för mycket.

Han svarta ögon stirrade in i mina medan han trängde in i mig, om och om igen. Varje gång gjorde det mig lika tänd att se en man vara på väg att nå orgasm. Det gav mig en känsla av psykologisk makt, även om det var han som hade det psykologiska övertaget. Han utbrast något hetsigt och gav mig en hård örfil, som jag skakade av mig med ett morrande. Jag försökte resa mig upp till hälften, försökte halvt retsamt att ta mig ur hans grepp, varvid han hårdhänt tryckte mig tillbaka ned på sängen.

– Vad tar du dig till, väste jag och gjorde en ny ansats till att resa mig upp. Tror du att du kan behandla mig hur som helst? I hans ögon blixtrade en ny gnista när han kände mitt milda motstånd, och han tryckte på nytt ned mig, med handen fortsatt kring min hals, samtidigt som hans kuk rörde sig allt snabbare inuti mig.

– Jag vill att du skall komma nu, viskade jag, och tryckte mina höfter upp mot honom, som svar på hans rörelse. Jag vill känna dig spruta i mig. Kom i mig, nu. Jag vill känna dig komma i mig!

Han släppte mig inte med blicken, andades allt häftigare, samtidigt som han arbetade hårdare och hårdare med att köra sin lem in mellan mina ben. Plötsligt kunde han inte hålla sig längre. Med ett kvävt rop sprutade han sin sats in i mig.

Han sjönk ihop över mig, blev liggande ett tag innan han drog sig ur och såg på mig med något närmast tacksamt i blicken, men jag ignorerade honom. Jag var inte där för hans skull, utan för min egen. Jag rullade över på mage. Särade på benen, lät alla som ville studera mig, betrakta hur hans säd sakta rinner ur mig. Jag hörde kommentarerna, och jag njöt av dem.

– Vems tur är det, sa jag tyst. Vem vågar.

Jag såg mig omkring, retsamt, lockande, tills jag fångade en betydligt yngre mans blick. Han såg på mig, inte fundersamt och en aning generat som de flesta andra, utan småleende, avvaktande. Som om han trodde att han visste något som jag inte visste. Som om han kunde få mig att skälva på ett sätt där jag själv inte kunde stå emot. Där jag blev fullkomligt undergiven, i hans händer.

– Tror du verkligen att du tämja mig, viskade jag.

Han reste sig sakta och de andra männen mumlade bifallande. Han kom emot mig, sakta, han hade inte bråttom. Jag gillade det. Det tände mig. Han gick ett varv runt mig, betraktade mig ur alla tänkbara vinklar, och jag rullade tillbaka över på rygg med särade ben, som för att visa honom att jag inte var rädd för hans blick, att jag inte tvekade inför att låta mig erövras av honom. Han kunde ju försöka!
Sakta knöt han upp midjebandet kring sin broderade sidenrock och lät den falla till golvet………..
Jag tror att fler kvinnor har denna dröm att bli tagen av fler män eller har jag rätt 😉
XoX / Blackangel
Tidigare inlägg
Showing 7 comments
 • Sara
  Svara

  Ja tack gärna!!
  Min vanligaste fantasi..

  • Blackangel
   Svara

   Vad är det som är så kittlande med flera män kvinnor :)?

 • Pernilla
  Svara

  Det där fantiserar jag väldigt mycket om men då är jag den helt undergivna och utlämnade…
  Om min sambo hade kollat min historik i datorn hade han fått chock….

  • Backangel
   Svara

   Har du provat den i irl ;)?

 • Blackangel
  Svara

  Jag visste det och många kvinnor har denna fantasin 🙂

 • Vanja
  Svara

  Och här är en till, nu, män, många.. Pretty please 😀

  • Blackangel
   Svara

   Jag får helt enkelt publicera fler på området 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt