under Inlägg, Självupplevt

Handlederna värkte hårt av repen som satt runt mina handleder och måste han alltid binda mig så hårt tänkte jag för mig själv. Liggandes på mage på i hans säng, jag ryckte med mina händer så gott som gick och detta var lönlöst sedan gammal lärdom. Jag satt fast ordentligt…..

Dessutom hade han i farten hunnit få fast båda fötterna i varsin hörn av den nedre delen av sängen. Förbannad igen över hur han hade överlistat mig att bli fastbunden som ett x. Kände hans hand strykandes längs med min rygg och ett hårt slag på min rumpa. Han skrattade lite små elakt mot mig och jag svarade med att sparka så gott jag kunde i sängen mot honom.

Han svarade “Det är lönlöst du kommer ingen vart” och jag fnös med några fula ord kom som svar.

Hela situationen fick mig väldigt upphetsad och kåt av att vara fast under hans kontroll. Min andning hade blivit betydligt hårdare och jag visste inte helt vad som väntade. Jag kände en lätt beröring av ridspöt längs rumpan och sedermera baksidan av mitt ena lår. Slag av hans händer hade numera hade blivit vardagsmat och ridspöt var betydligt mer brutalt…….

En först träff på rumpan, hårt och som fick mig att rycka till i hela kroppen. Han var helt tyst och jag hade ingen möjlighet att se vad som hände bakom mig. Spöt träffade flera punkter och detta i en snabb takt, det brände och jag försökte slita mig loss igen – omöjligt vilket gjorde mig mer förbannad.

Efter några minuter så slutade slagen och det blev tyst i rummet. Det enda som mina öron kunde registrera var ljuden som kom utifrån gatan. Jag kände något hårt mot min anal och hans kuk trängde in hårt och långsamt med en bestämd kroppsrörelse.

Hans rörelser var till en början väldigt snälla och hela min kropp reagerade starkt. Ett begär och en längtan av att bli påsatt hårt och brutalt av honom. Han fortsatte att penetrerar mig med kraftigare tag och trängde djupare in i analen, kukroten slog emot rumpan gång på gång och jag hörde hur hans andning ökade tydligt – ansträngd och fyllt av begär.

Jag kunde vid detta laget vrida upp rumpan mot hans kropp och hela situationen gjorde mig fylld av begär. Kåt av att inte kunna röra mig och knullad hårt i min anal på det mest brutala sätt.

Han tog mig så hårt som han kunde av hans kraft och starka fysik.  Jag stönade högt av varje stöt som kuken stötte i mig. Tills att jag inte kunde kämpa emot mer och orgasmen kom en efter en, kroppen skakade och svetten rann kraftig på min kropp. Brännare märken efter ridspöt som gjorde sin avtryck för 20 minuter sedan. Hans andning var kraftig och efter ett kraftigt stön kom även han……

Jag blev lossad från repen. Knullad brutalt och med märken över min kropp log hela jag tagen på det sätt som jag vill och behöver för att må bra…..

Detta är en sekvens tagen från mitt riktiga liv och hoppas att det kan inspirerar er denna onsdag.

XoX / Blackangel

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt