under Inlägg

Jag träffade honom för första gången på en rockkryssning för många år sen.

Vi var unga, kåta och höga på musiken.

Han slängde upp mig på handfatet i en hytt toalett och knullade mig. Utanför i hytten var förfesten i full gång. Han slängde upp toalettdörren, fortfarande med sin kuk djupt inne i mig och beordrade någon skicka in en cigarett. Snart stog flera av både hans och mina vänner i dörröppningen med hungriga ögon och såg på när han tog mig.

När båten väl la till i hamnen igen dagen efter fanns det inte en centimeter vi inte hade knullat varandra på den båten.

Livet var fest och Rock N Roll 🤘

Vi sågs flera gånger den sommaren. Skrattade, busade, knullade och njöt av allt.

Skojsex helt enkelt.

En kväll hos honom släppte han fram sin dominanta sida för första gången. Upp till dess hade jag aldrig blivit dominerad så och det var fantastiskt fasansfullt. Vi höll på i flera timmar och fram mot morgontimmarna darrade jag av rädsla när han höjde handen, samtidigt som kroppen spändes av förväntan och skrek -JA! Straffa mig. Tygla mig. Äg mig.

Jag blev kär efter den natten.

Han blev klar.

Han försvann, jag tejpade ihop mitt krossade hjärta och många år gick. Jag sökte förgäves efter samma kick igen, utan att hitta den. Det enda som fanns kvar var minnet av det bästa sexet jag haft.

Tills jag skilde mig. Då dök hans bild plötsligt upp i flödet på Tinder.

Högerswipe – MATCH!

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt