under Allmänt, Inlägg

Test av sexleksaker – vi vill ha din hjälp.

Självklart är det vår favorit onlinebutik för sexleksaker som har bett oss testa och utvärdera lite olika leksaker, Sinamatic.se låter oss välja mellan 5 olika alternativ, vi får välja 1 alternativ som ska testas under Mars och givetvis kommer vi att skriva ett inlägg om det testet, givetvis kommer detta inlägg även att innehålla bilder 😀

Vi tänkte att du som läsare säkert skulle vilja hjälpa till att välja ut den sexleksak vi ska testa och därför har vi lagt in bilder på de 5 alternativen.

Känner du att det är någon speciell leksak av dessa 5 som du gärna vill se och läsa om när vi testar så lämna en kommentar, det räcker att du skriver siffran 1, 2, 3, 4 eller 5 (självklart får du gärna lämna en motivering också, det är alltid trevligt!)

Här kommer då de olika alternativen för vårt test av sexleksaker…

 

Alternativ 1

G-vibe 2 – en g-punktsstav som tydligen har väldigt tysta motorer, dessutom 3 st!! Tydligen ska den även vara bra för mannens prostata, vi får väl se om den funktionen är intressant.

 

test av sexleksaker - g vibe 2 en snygg Gpunktsstav ifrån sinamatic.se

Alternativ 2

Ovo 7 (konstigt namn) denna gillar jag massa för den är snygg! Precis som jag vill ha det, minimalistisk, läcker… dessutom vattentät och det är en klar bonus!

Ovo 7 - test av sexleksaker, en snygg vibrator ifrån sinamatic.se

Alternativ 3

Något helt nytt och lite spännande, ett par trosor med vibrator och sladdlös fjärrkontroll, tänk möjligheterna här! Restaurangbesök, mannen har kontrollen när servitören ska ta beställningen. Tankarna flödar faktiskt fritt 😀

testar sexleksaker - snygga trosor med en vibrator och sladdlös fjärrkontroll

Alternativ 4

En så förbannat snygg buttplug i metall med vibrator! Vi har verkligen massor av olika buttplugs men ingen av dem har vibrator och jag vågar påstå att få, om någon, av dem är såhär snygga!

test av sexleksaker - en buttplug i metall med vibrator ifrån sinamatic.se

Alternativ 5

Urvalet av sexleksaker för män är väl kanske inte superspännande och mannen här har aldrig testat något annat än en penisring. Därför kan kanske denna Fleshlight som är gjord efter Jenna Haze’s mer intima delar vara lite spännande. Vad tycker du? Sedan är frågan om man i så fall ska välja den som är gjord efter hennes fiffi eller den som är gjord efter rumpan..

Test av Fleshligt sexleksaker för män - Jenna haze på sinamatic.se

Så, då lämnar vi valet i läsarnas händer mer eller mindre, för vårt test av sexleksaker, vilken ska vi välja?

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • JagochMinslyna
  Svara

  Jag tycker 3 eller 4.
  3 flr jag absolut hade använt det på slunan om det varit mer av det kvinnliga könet även kroppsmässigt och 4 för jag skulle vilja ha någon finare plugg till honom, nyfiken på vibrationerna!

 • Dixi
  Svara

  4an verkar ju grym. Att den både är snygg och vibrerar. Men tycker 5an är väldigt intressant med. Har aldrig hört om någon som provat en riktigt bra lösfitta, lösanus eller lösmun och hade varit kul att veta hur det känns! Inte för att jag kanske riktigt kan föreställa mig det iofs, men ändå!

  • MinaLustar
   Svara

   Hmm… fick lite dålig input på detta inlägget känner vi, men testet får ju utföras, så är det ju bara!
   Med tanke på hur mkt vi gillar buttplugs så….

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt