under Drömmar, Inlägg, Mina reflektioner

Lånad bild på härlig dröm

Ja, vi som så många andra bara längtar efter att den här pandemin ska vara över så att det är fritt fram för allt bus man bara går och längtar efter. Vad gör vi under tiden? Mycket energi har vi lagt på att skapa spännande kontakter för framtiden och vi har verkligen hittat underbara människor som vi längtar efter att få träffa på riktigt. Men denna tid har ju också varit en bra tid för reflektion men framför allt fantasi. Vi har verkligen delat fantasier med varandra och detta känns lite som att man ritat en skattkarta för framtiden som ligger färdig för att utforskas. Den mest dominerade fantasin på denna skattkarta är att träffa ett par och gå hela vägen med partnerbyte. Vi har ju tidigare haft soft swap men vi har insett att vår tid för att nu prova full swap ligger framför oss och vi är så otroligt nyfikna! Vi vet egentligen inte vad vi går igång på mest med att prova full swap…

För Midnattskvinnan; Är det att åter igen få se Midnattsmannen ta en annan kvinna, som hon vet att hon älskar? Är det att för första gången på ett decennium få känna en annan man tränga in i hennes trånga fitta? Eller är det vetskapen av att Midnattmannen kommer bli så vansinnigt kåt av att se henne bli tagen av en annan man?

För Midnattsmannen; Är det få ta en annan kvinna samtidigt som han har vetskapen att Midnattskvinnan har det minst lika skönt intill? Är det att för första gången få ge Midnattskvinnan njutningen att få ta emot en annan mans kuk och se och höra henne njuta?

Ja, listan kan göra lång och det finns så mycket med detta som eggar oss och det känns som vi är på väg att skriva ett nytt kapitel i vårt underbara och spännande sexliv. Det är åtskilliga gånger den sista tiden vi diskuterat detta, men diskussionerna har många gånger urartat och slutat med härligt laddat sex med varandra, fyllt med svindlande kåta fantasier.

En annan fantasi som uppkommit och som kom som en total överraskning för Midnattsmannen är Midnattskvinnans fantasi om att Midnattsmannen skulle ragga upp en annan kvinna själv i en bar eller gå på dejt med en annan kvinna själv. Han skulle under hela träffen ha kontakt med midnattskvinnan och hålla henne uppdaterad om vad som händer och sker, eventuellt även skicka någon bild. Sedan skulle makten vara Midnattskvinnans om vad som får hända sedan. Och skulle hon ge grönt ljus så skulle även fortsättningen dokumenteras och skickas till henne så hon fick se hur både Midnattsmanen och den andra kvinnan får njuta för att Midnattskvinnan gett lov till det.

En annan fantasi som fått ta form är att midnattskvinnan drömmer om att under en trekant få slicka en annan tjejs fitta samtidigt som Midnattsmannen tar den andra tjejen analt med sin kuk.

lånad bild

Midnattsmannen har även under den sista tiden gett grönt ljus till Midnattskvinnan att få busa på egen hand med andra kvinnor och hon har tagit ett första försiktigt steg för att hitta någon intressant tjej att prova sina vingar med på egen hand. Villkoret från Midnattsmannen är riktigt härliga bildbevis så klart och helst live!

Kommer våra fantasier förverkligas?! Det får vi se, vad tro ni? Att vi provat full swap, tror vi och hoppas vi ganska snart har förverkligats. Resterande få vi se men finns det någon som skulle gilla att dela de fantasierna med oss så får ni givetvis mejla oss 😉

 

 

 

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Nympho
  Svara

  <3 vilka härliga fantasier! Hoppas ni får uppleva dom allihop snart 😉

  • Midnattsparet
   Svara

   Det hoppas vi med Nympho och vi lovar att skvallra om det här i så fall! Borde det inte bli en firmafest för oss på minalustar.se när pandemin är över, tycker du? .

   • Nympho
    Svara

    Det tycker jag verkligen att vi borde ha!! ❤

 • Anonym
  Svara

  Längesen ni bloggade 🙂 hoppas ni har det bra:)

  • Midnattsparet
   Svara

   Ja, vi har inte hunnit med tyvärr! Men vi har massor med nya erfarenheter som kommer här snart!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt