under Nakenbilder, Självupplevt, Tankar

Vad är bästa ingrediensen till grymt bra sexliv?

– Tillit. 

Förtroende och fullkomlig tillit är de enskilt viktigaste sakerna när det kommer till sex. Om vi tar för givet att båda redan är kåta vill säga.

Ikväll överraskade John mig rejält med en omgång med leksaker. Jag hade hystat ungarna i badet och la mig på sängen för att slappa och lyssna på dem när de badade. Rätt vad det är kommer John in med kalaspåsen i högsta hugg och tar fram det ena efter det andra. Plugg, dildo och vibrator var plötsligt igång och med flinka fingrar ömsom masserade han mina bröst, ömsom påminde mig om att vara tyst.

Hans händer sökte sig upp till min hals och klämde åt rejält. Röven var utfylld, fittan bearbetades av en vibrerande dildo och min satisfyer höll jag själv på plats. Det svartnar för mina ögon och han viskar i mitt öra -”såhär går det om man är en duktig fru och suger många kukar, då får man det såhär skönt. Har du varit en duktig fru?” Han klämmer hårdare och jag kommer. Brutalt och plötsligt släpper han taget och orgasmen förstärks ytterligare. Jag tappar konceptet fullkomligt.

Han håller mitt huvud med båda händerna och stirrar in i mina ögon.

-”Du är en duktig flicka. En bra fru”.

Han vänder på mig och fortsätter knulla mig bakifrån. Jag vet att han är stenhård själv, men likväl använder han dildon. ‎

Han ber mig att stå still och fotar mig. Jag får komma en gång till, sedan går han in i badrummet och schamponerar barnen. Jag ligger kvar. Helt utpumpad och lite förvirrad.

Tillit.

Ingen hade kunnat göra detta med mig och få mig dithän. Oavsett hur många vi träffar, hur bra sex vi har med andra, så kommer jag starkast med honom. Jag vet att han har stenkoll på hur hårt och länge han kan strypa mig. Han känner min kropp in i minsta detalj. Såsom jag känner hans.

Tidigare inlägg
Comments
  • Hotspot
    Svara

    Wow

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt