under Inlägg

– Ho, ho…finns det några små stygga flickor här som vill ha en julklapp av tomten?

– Ja, säger jag.
– Kom och sitt i tomten knä, så ska du få nått.
Jag går fram till dig och sätter mig i ditt knä. 
– Har du varit en stygg flicka i år?
– Ja, säger jag med huvudet nedsänkt.
– Lägg dig över tomtens knä, så ska du få några julklappar av tomten, säger du med bestämd röst.
Jag reser mig upp och lägger mig över ditt knä. Du börjar med att smeka mina skinkor. Sen kommer första slaget med öppen handflata. Du ömsom smeker mina skinkor och ömsom smiskar dom. Tillslut smiskar du hårdare och hårdare tills jag knappt klarar av mer. Jag rycker och gnyr vid varje slag.
– Nu var du en duktig flicka. Kanske tomten har någon annan klapp till dig nu när du varit så snäll, säger du.
Jag ligger kvar där över ditt knä och jag känner hur du smeker mig med något mellan mina våta läppar. Jag stönar till av kåthet. Känner hur du pressar något kallt mot mitt tajta hål.
Du pressar in analpluggen sakta och retsamt…..in och ut tills hela fyller mitt tajta lilla hål. Jag stönar till utav vällust. Du smiskar till mig lite lätt emellanåt och jag gnyr till varje gång.
– Ställ dig upp, befaller du mig och smiskar till min ena skinka igen.
Du tar fram din hårda kuk. Du börja sakta runkar lite medans du iakttar mig. Du särar lite på min skinkor och smiskar till min rumpa igen. 
– Sätt dig på den och rid av mig din lilla slyna, säger du med sträng röst.
Jag tar tag om din kuk och för in den i min våta fitta. Sakta till en början, men du tar snabbt tag om mina höfter och trycker in den och ökar takten. Jag känner hur uppfylld jag är i båda mina tajta hål. Samtidigt som jag tycker det är lite smärtsamt, så blir jag ändå sjukt upphetsad av smärtan vilket i sin tur ger mig sådan vällust. Jag rider dig snabbare och snabbare. Din styva kuk glider fortare och fortare in och ut ur min plaskvåta fitta. Jag hör dig andas allt tyngre. 
– Hoppa av och sug min kuk din smutsiga lilla slyna, befaller du mig.
Jag faller på knä framför dig och du tar tag i mitt hår och för mig emot din nu stenhårda kuk. Jag sluter mina läppar om den och du börjar munknulla mig. Jag känner hur din kuk glider in och ut mellan mina fuktiga läppar. Du trycker in den och håller kvar den en stund. Tillslut drar du ut den och jag känner hur jag vill hulka. Du trycker in den igen och fortsätter fortare och fortare. Jag hör hur du andas allt häftigare och tillslut drar du ut den igen. Du tar ett stadigt grepp om den och låter din hand glida upp och ner för det styva skaftet fortare och fortare. Jag sitter där och lydigt och väntar med öppen mun. Tillslut hör jag dig stöna till och känner hur du sprutar hela min mun full med din varma säd. Jag sväljer som en duktig flicka och slickar mig om läpparna. Tittar upp på dig och säger.
– Tack, tomten!
Du stryker mig över håret och säger med ett leende på dina läppar.
– Om du fortsätter att vara en sån här duktig flicka hela nästa år, så kanske du får en riktigt fin julklapp av tomten nästa jul!
Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Zanetti07
  Svara

  drömtomten?

  • Littlemisslolita
   Svara

   Mmmhmmm…absolut!!! Vem hade inte velat få en klapp eller två från en sån tomte…;-)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt