under Gbkungen, Inlägg

 

Jag ska berätta om en träff som hände inte för så länge sen..Och ja jag har parets godkännande..Deras nick på Bc är Black Puma

Dom hade en annons ut om att dom skulle till Bv och jag svarade på den och dom svarade tillbaka och så skrev vi lite fram och tillbaka och efter ett

tag så fick jag en tid o dag..Och så kom den dagen hade lite att göra så jag kom lite sent men vad gjorde det..Vilken syn..Hon och mannen hade låst in sig i ett av rummen på Bv där det finns fönster som man kan titta in och på samma sida där fönsterna är så finns det stora runda håll i vägen så man kan stoppa in sin kuk som glorihål och när jag kom dit så stog det redan tre män som hade sina kukar i hållen och genom glaset så såg man hur hon runkade,sög och porra sig som en riktigt strippa och männen bara blev kåtare och kåtare och mer desperat och vill ha mer och mer..Hålet i vägen var ju så pass stort så emellan åt så kunde dom känna och klämma pulla på hennes fasta finna vältränade kropp..Jag som kom lite sent fick ju ingen plats där i hållen men jag såg och märkte hur kåta vi män var det..Och jag brukar inte vara så mycket för att titta jag är mer för att gå rakt fram och knulla på hårt o bestämt eller vad det är nu dom vill uppleva..Men även jag blev riktigt kåt av situationen så jag stannade ett tag och små runkade och bara njöt av situationen och hoppades att någon av killarna skulle spruta så jag fick ta hans plats..Men det hände ju aldrig plus att jag var ju fel parkerad så jag hade inte mycket tid på mig så vad gör man?? Jo jag knakade på och sa att jag var ??? från Bc vilket gjorde att han öppnade och vi hälsade på varandra..Ett tillägg när jag gick in så hade jag kuken i full stånd och när jag kom in så satt Black Puma på en stol så jag gick fram till henne så hon fick min stora grova kuk i ansiktshöjd och hon var ju inte direkt sen att börja sug,slick,runka min stora kuk..Då mitt i sugande så kommer det in en man!!

och jag som trodde jag hade låsta vi tittar på honom och han säger..Jag ska bara stå här o inte göra något..Undra hur han menar nu tänker jag…

Så jag tittar på mannen i paret och frågar om han får vara här och då säger han nej så jag säger till han att han får gå vilket han gör och jag ser till att det är riktigt låst den här gången så vi slipper bli störda av män som ska in och inte göra något??? Så då fortsätter vi med det vi gjorde innan och hon leker suger kuken så härligt skönt ett bra tag man ser att hon verkligen älskar att leka med stora grova kukar och kan hålla på i timmar och åter i timmar..Efter att hon har sugit en lång stund så lägger jag mig ner på sängen och hon sätter sig på min stora grova kuk tar en liten stund innan hon får in min stora grova kuk men när den väl är inne i hennes tajta härliga fitta så börjar hon rida som aldrig för och bara njuter av min stora grova kuk..Samtidigt som hon rider så runkar hon kukarna som sticker in med hennes ena hand så porrigt och så tittar jag lite snabbt vad mannen gör han sitter på en stol och tok runkar till att hans älskling blir riktigt på knullade och samtidigt runkar kukarna som sticker in..Allt var så porrigt det var bara ren rå sex i rummet och alla njut av det Black Puma som red mig jag att hon red mig manen av att Black Puma red min stora grov kuk och njöt av det och männen på andra sidan som inte fick vara med men fick se och vissa fick ju känna på när hon runkade dom men inte mer så det var riktigt laddat av ren kåthet så man kunde ju inte bli mer en riktigt kåt..Sen hjälper det ju till att det var jag och ingen annan som fick knulla på skönheten bara det gör ju att man blir ännu kåtare..Just att man är utvald..Och man vet att på andra sidan så var det runt 5-7killar som skulle nästan göra vad som för att få knulla på skönheten…Så efter hon red mig så ändrade vi ställning och äntligen så blev det seriös knullande jag tog henne bakifrån hårt o bestämt smiskade till henne emellan åt och hon njöt av min behandling och ville bara ha mer och mer..Efter att ha pumpat på ett bra tag så ändrade vi ställning så hon låg på rygg och så flyttade vi sängen så hon kunde runka två kukar samtidigt som jag knullade på henne hårt och bestämt med min grova kuk..Jag tycker det är så porrigt när man knullar på och dom/hon leker med andra kukar samtidigt 😉 Som jag alltid säger ju flera ju bättre 😉 så efter ett tag inser vi att sängen är för liten så då vänder vi på skönheten och tar henne bake från hårt o bestämt tills jag kommer och sprutar i kondom som jag tror men tydligen så sprack kondomen av det hårda tempot men som ni som känner mig vet ju att jag testar mig regelbundet och sist var ju föra måndagen och även hon var ju frisk..Dok så var det ju inte meningen så lärdomen är att bytta ofta kondom så man slipper att komma i en situation som är inte meningen att komma i…Och efter det så tackade vi varandra 😉

Jag tackar paret och skönheten för en riktigt härlig porrig stund och ser fram emot nästa härliga stund med dom 😉

Vill ni se hur vacker hon är så är det bara att gå in på www.privatblogg.se/gbkungen

Mvh

R

Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • Me
  Svara

  Så härligt porrigt nästan overkligt som på film !

 • Tony
  Svara

  Nice berättelse 😉

 • Tony
  Svara

  Hoppas på mera om Black Puma 😉

 • Tony
  Svara

  Hoppas på mera med Black Puma

  • Gbkungen
   Svara

   Hej!
   Å tack 😉
   Det kommer mer om Black Puma så fort jag träffar dom igen )

 • Tony
  Svara

  Händer det nått mer med Black Puma eller?

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt