under Självupplevt

rum-2Vi hade haft kontakt med detta paret på BC en tid, hon var 25 och han 30, så helt klart yngre än oss men vi klickade ganska omgående och bestämde att vi skulle ses hemma i deras lägenhet.

Förväntansfulla och uppspelta hoppade vi på tåget och åkte norrut, väl där plippade vi in adressen i google maps och promenerade i solskenet. Hittade porten och ringde på för att bli insläppta av en snygg brunett i klänning, hon log pillemariskt och gav oss varsin kram. Mannen stod i köket och kom såklart och hälsade på oss, även han väldigt trevlig och med ett lurigt leende, min fru hade från början sagt att hon tände på mannen och jag såg att det inte förändrades vid IRL träffen, själv tyckte jag tjejen var ruskigt söt och hade den riktiga glimten i ögat, den där star qualityn som bara finns helt naturligt och som inte går att spela.

Planen var att laga mat ihop, lära kännas och sedan antingen gå till sängs eller skilda vägar.

Just den här fasen kan vara antingen väldigt krystad eller väldigt avslappnad, denna var definitivt det senare, jag och tjejen gick iväg för att handla råvaror i den lokala livsmedelsbutiken, vi snackade och umgicks som om vi känt varann rätt länge, avslappnat.

När vi plockat ihop allt vi skulle ha och kom tillbaka till lägenheten med inköpen såg jag att min fru var lätt rödflammig och såg lite lätt “skyldig” ut, helt säkert hade inte hon och mannen några större kommunikationsproblem heller!

Vi lagade lite mat, drack lite vin och åt tillsammans vid deras stora matbord. Efter det hamnade vi i soffan alla 4 och pratade om ditten och datten. Just i detta läget får jag ofta lite tourettes och orkar inte alltid gå som katten runt het gröt utan tänker “antingen kör vi eller så åker vi hem och har trevligt på 2, jag orkar inte spilla mer tid på kallprat nu”. Så jag tog fram de 2 buttplugs som jag så förutseende hade råkat stoppa i fickan.

Frågade damerna vem som önskade vilken och min fru var inte sen att välja sin röda favorit i metall, vilket gjorde att tjejen i det andra paret fick en snygg, guldfärgad metallplugg med rosa smycke i ena änden.

“önskar fröken hjälp med att få den på plats?” Frågade jag, svaret blev jakande och plötsligt står min fru på alla 4 i soffan med denna unga tjej i samma position bredvid och vi män hjälper ivrigt dem att få buttplugsen på plats, min fru får hjälp av den andre mannen och vice versa.

Man får nu påstå att isen är bruten och det som följer är trevlig hedonism i sin renaste form, jag har sex med den andra kvinnan och min fru får massa uppmärksamhet av hennes man, tyvärr har han drabbats av det problem som kan drabba oss män ibland, snoppen har tagit semester utan att lämna in en skriftlig ansökan…
Sånt här händer, tyvärr kan man inget göra och min fru får “nöja sig” med att bli ordentligt fingrad. Jag å andra sidan får ju den tacksamma uppgiften att ha sex med båda kvinnorna och jag och min fru tar snart hand om den andra kvinnan tillsammans, som det dream team vi är.

Hon kommer fler gånger än vi kan räkna och hennes man sitter nu mest nöjd bredvid och ser på när hans tjej har sin första upplevelse med både en kvinna och ett par.

Kvällen tar alltför snabbt slut och vi sätter oss på tåget för att åka hemåt med avsikten att träffa detta paret fler gånger!

Trevlig helg alla därute!

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt