under Gbkungen

Ja då fick man tag på en gammal porrskådis manlig sådan som berättade om sina glansdagar 😉

han hade en härlig kvinna runt 50år som ville bli på knullad av två män och sen avsluta i fittan så porrskådisen kunde slaska runt efter att vi hade gått..Inget man inte har varit med dom innan så att säga…Jo han hade sin lägenhet mitt i gamla stan bokstavligen…

Jag åker dit får inte tag på min kompis som skulle dit med så man blir ju lite stressad av att han inte svarar..Så man funderar ju på var han har taggigt vägen..Jag hade ju lovat två killar och jag hatar när det inte blir som är bestämt..Så jag kände mig stressad för det och för att jag var sen beräknade tiden lite fel ja köer var värre en vad jag hade förespått..Så att känna säg stressad var helt klart en ny grej att uppleva.. jag som aldrig blir stressad ..
Så jag kommer upp till lägenheten och då ser jag att han redan satt och myste med kvinnan så jag går in och lugnar ner mig och så börjar vi prata och passar på att smeka kvinnan som hade bara sin porrkläder och höga stövlar upp till låren..Så vi pratar dricker en lång stund och har det trevligt tills hon går upp och ska hämta något i väskan så hon svankar och visar sin härliga röv för oss män och man kan ju inte mer en fota den som ni ser och efter det så går vi fram och känner på den och slickar hennes härliga fitta en bra tag tills vi inte kan hålla oss längre..

Lägger henne på sängen och knullar på henne i alla tänkbara ställningar man kan göra på en fältsäng som är 180cm lång och 50cm bred och som man sjunker typ 20cm så ja det var lite mekande tills man hittade dom rätt ställningen så att säga..Så höll vi på ett bra tag tills kompisen frågade om hon vill ha en dubbel i fittan och hon sa varför inte så vi la oss på golvet och tryck in vår två stora kukar och körde på och man hörde och märkte att hon kom efter typ 1min av hårt pumpande så hon satt sig upp på soffan och pustade ut..Då frågade porrskådisen om det var skönt och då svarade hon att det var helt okej??? Tydligen för henne så betyder helt okej att det var riktigt härligt skönt 😉 Så efter ett tag så kan jag inte hålla mig längre så jag fortsätter knulla henne på soffan medans hon runkar och suger min polare sen efter ett tag så byter vi plats vill ju inte komma en..Så då pumpar han på medans jag blir avsugen av henne och efter ett tag så går vi tillbaka till sängen och då knullar jag på henne riktigt hårt o bestämt tills jag sprutar henne full av min spermier i fittan på henne och sen är det polarens tur att knulla på vilket han gör hårt å bestämt tills även han kommer i henne och efter det så sätter vi oss i soffan och pustar ut och fortsätter prata om ditt och datt tills det var tid att gå vidare och under tiden som vi går längst gatorna så visar min polare sin senaste ragg och jag säger helt spontant vad hon heter och han tittar på mig och skakar på huvudet..Jag antar att han tänkte fan han har ju varit överallt det har ju hänt innan att han har visat några brudar och det har visat att jag har varit där och ja hur ska jag säga det på ett snällt sätt knullat dom 😉 var inte det snällt sagt???

Mvh
Gbkungen

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt