under Inlägg

Ni som har läst mitt tidigare inlägg vet att jag fastnade speciellt för ett par där, eller egentligen en kvinna. Jag hade kontakt med dom båda under en längre tid, vi träffades på Wandas i Göteborg men då åkte dom dit med ett annat par och jag och min man åkte ditt med ett annat.

Det blev aldrig något mer med denna underbara kvinna. Men däremot har jag / vi träffat hennes man.

Hennes man är grymt sexig, muskulös och väldigt enkel, precis som hon. Han vet hur man får en kvinna att njuta och han var den första som gav mig en fontänorgasm.

Som ni säkert har förstått kunde jag inte dölja för min man att jag varit iväg på eget äventyr. Även om jag höll mig inom ramen för vad som var ok, kände jag att jag var tvungen att berätta.

Döm om min förvåning när han inte blev arg, snarade öppnade detta en väg för oss att gå vidare.

Jag hade kontakt med D hela tiden och vid ett tillfälligt när jag och mannen pratade frågande jag honom om vi inte kunde bjuda in D för att dubbla mig.

Han var tveksam men svarade ja

Helgen efter fick vi besök av D. Jag var spänd och nervös inför vårt första möte, hur skulle jag hantera detta. I efterhand kan jag säga att det var helt onödigt att vara nervös, allt flöt på bättre än förväntat.

Eftersom vi har barn så krävs en hel del planering. D kom, vi småsnackade lite, drack en öl och begav oss till sovrummet efter lite eggande och kyssar.

Känslan att få ligga mellan två killar och veta att jag är i fokus och att det handlar om min njutning är obeskrivlig.

Jag låg mellan dessa två underbara människor, kände deras händer smeka min kropp, min mage, mina lår och mina bröst.

Jag växlande mellan att kyssa dessa två män och jag har nog aldrig varit så kåt som jag var då. Jag ville känna deras kukar i mig typ direkt.

Jag satte mig på D och började rida honom. Hans händer omfamnade mina bröst och C smekte min rumpa. Jag önskade och längtade efter att  känna C kuk i min röv.

Jag böjde mig framåt för att göra plats åt hans kuk i min trånga röv. Han ställde sig bakom mig på knä i sängen , fuktade sin kuk med saliv och trängde in i mig. Den känslan var underbar. Att få ha två kukar i mig samtidigt.

Att bli dubblad har länge varit en dröm för mig men nu var den sann.

Känslan går inte att beskriva. Orgasmen kom nästan direkt. Så medans dom fortfarande var i mig försökte jag lägga mig på sidan för att få en liten paus.

Jag älskar att komma gång på gång men alla känslor, min kåthet fick mig att vilja ta en kortare paus.

Så medans jag bad om min paus började jag suga deras kukar. Jag skiftade  mellan dom. Först sög jag den ena kuken och sen den andra. Sug, slick och djupt ner i halsen. Alltså denna känslan…

En MILF som har trekant med två killar MMF - dupplad och duppelpenetreradMedans jag sög C kröp D ner och började slicka min fitta. Njutningen … åh gud vilken härlig känsla… En som slickade min fitta och en som smekte mina bröst och gav mig kyssar  som inte var av denna värld. Jag kände hur D förde in två fingrar i min fitta och började sakta pulla mig, och blev allt ivrigare och ett bar sekunder sprutade jag ner stora delar av sängen. Jag som inte trodde jag kunde få en sprutorgasm kom nu i massor.

Jag var verkligen helt utmattad men de stackarna hade inte fått komma.

Jag ställde mig på alla fyra, lät D tränga in i mig bakifrån och sög C kuk.

Båda kom näst intill samtidigt, jag fick en sats i ansiktet så jag kan smaka på all sperma, den andra kom på ryggen och rann härligt ner mellan mina skinkor ……

 

 

Tidigare inlägg
Comments
  • Anonym
    Svara

    Jag kan nästan känna hur skönt det där var när jag läser din text…
    Ska ni ses igen?

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Mitt första steg in i swinger världen | att bli swinger