under Nyheter

trekant med en tjejTrekant låter så tråkigt som begrepp. Vi hade köttsligt umgänge utan hämningar. Vi tog oss friheten att njuta av varandras kroppat. Smaka på alla lemmar och beaka våra inre hunger för sexuell aptit. Hon, van att ta för sig. Förförande och sensuell. Han tillåtande, omhändetagande och upphetsad. Jag där hämningslöst uppvaktad av både en man och en kvinna som jag vet ger mig stor tillfreställellning emotionellt och framförallt sexuellt.  Denna fantastiska man som har förmågan att tillfredställa oss båda kvinnor. Visst är vi världsvana med leksaker som komplement, dock är det alltid han som får oss att skrika av välbehag.

När vi stod där i hallen tyckte min älskling att jag skulle ta med mig vår älskarinna in i sovrummet och ta hand om henne. Han ställde sig och lagade maten för kvällen. Vi kvinnor som älskar att ta hand om våra kroppar valde att tappa upp ett bad och självfallet avnjuta av det tillsammans. Varma bubblor omsvepte våra kroppar. Vi satt oss tillsammans i badet och tittade på varandra. Båda sittandes med ansiktena mot varandra med benen lätt omsvepta varandra. Händerna sökte sig längs benen upp längs våra kroppar. Vi kysstes! Jag kännde hennes fingrar söka sin in mellan mina ben och smeka mina yttre blygdläppar, sensuellt massera mig och försiktigt smeka sig in till klioris. Jag följde hennes rörelser med mina fingrar. Gjorde samma sak på henne, som hon på mig. Hon var så varm och våt. Smidigt likt en panter vände hon sig i badkaret och kröp upp i mitt knä. hennes rygg mot mina bröst, hon höll en hand om min nacke. Jag fortsatte att smeka hennes klitoris och hörde hennes andning förändras. Jag är nu säker på att han, min älskling i köket hör våra stön och vår älskarinnas gnyende ljud. Jag smeker henne försiktigt, för in ett finger i slidan och känner att hon håller på att krampa. Känner att hon stort sett skakar av välbehag. Mina fingar fortsätter att smeka och varierat pulla henne till njutning.

Efter en stunds njutning vänder sig älskarinnan om. Hon sätter sig på knä framför mig i badet och lyfte upp min stjärt till precis över vattenytan. Hennes läppar söker sig ner till mina känsligaste regioner. Hon borrar in tungan i slidan och trycker in tungan så djupt in hon kan. Ja, mer önskar jag försiktigt. Hon slickar min känsliga fitta med omsorg. Lyfter upp mig över vattenytan med två fingar in penetrerade i mitt hål och en tunga och läppar som smakar på mig med stor aptit. Det dröjer inte länge innan jag känner första orgasmen komma. Mina ben ger svika och jag tappar mitt fotfäste. Plums åker hela jag ner under vattenytan i en intensiv och eldig orgasm. Hon skrattar, jag ler och skrattar hysteriskt. Tur att hon inte följde med ner under vattnet. En sådan orgasm kan ju lätt dränka en kåt kvinna med mersmak för fitta.

Vi hjälps åt att scrubba varandras kroppar med peeling och andra väldoftande produkter. Gör shamponeringar och hårinpackningar. Länge och väl ligger vi i badet och njuter tillsammans. Väldoftande och lite lagom kåta kliver vi ur badet och möter denna fantastiska man i mitt liv som lagat maten klar. En stund senare hamnar vi alla i sovrummet tillsammans och längtar båda efter lite manlig intimitet.

Vi är supernyfikna på dig som läser, skulle du kunna ta dig tid och svara på nedanstående fråga?

[poll id=”2″]

Men så trekant då…

I vilken ordning allt härnäst händer har jag svårt att minnas med säkerhet. Dock var vi alla tre väl interracial-lesbianomsvepta varandras kroppar. Älskarinnan fortsatte slicka mig som låg på rygg, hon på alla fyra och min sambo satt på henne bakifrån. En fantastiskt het syn att få ögonkontakt med sin älskling samtidigt som han knullar en annan kvinna tillsammans med mig. Vid vår förra trekant med älskarinnan hade min sambo överraskat oss båda med att köpa hem en dubbel-strap-on. Då var det jag jag som fick den stora äran att få avnjuta lite DP (double penetration). Denna gången var det älskarinnans tur. Hon hade över meddelande tidigare i veckan gjort in en önskan om att få bli dubblad. Idag blev det min tur att sköta straponen. Min sambo smörjde in sin styva kuk med glidmedel. Jag smörjde in hennes stjärt ordentlligt och började försiktigt tänja hennes lilla hål. Hon juckade välvilligt efter mer. Jag tog på mig hela den dubbla strap-on dildon. Spände fast den längs mina höfter likt ett vapenbälte med ett lila svärd pekandes rakt ut, där det vanligtvis finns en “våt ängsmark”. Såg min sambo försiktigt tränga in i älskarinnans stjärt och hon ståendes på alla fyra längs sängkanten stönande högt efter mer. Jag slingrade mig försiktigt ner under henne och bad henne sätta sig på straponen. Jag tryckte igång vibrationerna på högsta intensitet och försiktigt red hon den lila dildon samtidigt som min sambo penetrerade henne i rumpan.

Vi har trekan tillsammans i timmar… En kan emellanåt vila lite och gå och fräscha till sig i badrummet medens de andra två fortsätter. Alltid någon av oss tjejer som njuter. Vi blir behandlade som prinsessor.

Efter maten sätter vi oss ner och kollar på film ihop. Vi umgås precis som vanligt folk. Med undantag för att vi tar på varandras bröst, rumpor och kön. Med relativt fortsatt stor aptit. Filmen minns jag inte ens vad den handlade om. Svårt att fokusera med så mycket möjligheter inom räckhåll.

Möjligtvis kan det även ha varit så att filmen fick pausas i mitten eftersom vi inte riktigt fick ett nytt infall och vi båda kvinnor slickade, smakade och sög min sambons vackra stånd. Mer kring hans upplevelse kring detta hoppas jag att han själv ska skriva ihop någonting om såsmåningom.

Som vanligt älskar jag mitt liv. Lagom utmattad och med enorm träningsvärk i rumpa och mage vaknade vi upp okristligt tidigt på måndagsmorgonen och insåg att det var dags för en helt vanligt arbet

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt