under Inlägg, Nyheter, Videos

729x90
Jag vaknar alltid tidigare än min älskade sambo, eftersom tidigare är just, tidigt, kanske 05.00, så brukar jag ligga och slösurfa på telefonen och läsa allt mellan himmel och jord, just idag sprang jag på en väldigt bra artikel om swinging.

Min sambo har tidigare berättat om hur hon känner sig tryggare på en swingerklubb än på krogen.
Vi har i perioder varit väldigt flitiga krogbesökare, detta har nästan helt upphört sedan vi upptäckte swingersvärlden. Nu är inte just denna upptäckt enda anledningen till att det upphört, men den är definitivt bidragande.

På swingerklubbar ser man aldrig en berusad människa, du ser aldrig ngn som går fram och helt ogenerat tafsar på en annan person, man ser aldrig personer som blir våldsamma för att de inte får den uppmärksamhet man önskar sig och man ser aldrig någon respektlöshet.

Allt sker med största respekt och människor samtalar faktiskt, helt utan att vara berusade, vilket koncept, hade någon anat att det var möjligt?Säkrare på swingerklubb än på krogen

För att dra ett exempel:

Vi är på besök på Tucan Club, som vi absolut älskar, den aktuella aftonen är det Alla Hjärtans Dag (det inlägget kan Ni läsa här).
Vi står utanför ett rum där det finns en Sybian (filmklipp här) och väntar på att det ska bli vår tur, vi har aldrig testat en sybian innan och jag är rätt nervös inför det hela, tänk om min älskling svimmar av den här orgasmen, jag vet ju hur borta hon brukar vara efter sex…

I alla fall, i rummet med maskinen är ett annat par, ett äldre par, hon norska, han svensk, vi hör hur hon skriker och hur hon kommer därinne och jag blir självklart sugen på sex, sagt och gjort så börjar jag ta min älskade flickvän bakifrån där, mitt i hallen, mellan 3 rum, samtidigt som paret i rummet gör sin grej.
Då dras gardinen som stänger igen ett av de andra rummen bort och ett par som haft sex därinne kommer ut, de tittar på oss, ler lite och går vidare. Vi fortsätter ha sex, ännu mer upphetsade.

När sedan paret som är inne med Sybian-maskinen kommer ut ur rummet och är färdiga så står vi fortfarande och har sex, stående, bakifrån. De skrattar och säger “nu är det er tur, men ni får först gå och hämta kondomer att sätta på dildon på maskinen för vi använde de sista.” De erbjuder sig sedan att stanna kvar och hålla min tjej sällskap när jag går efter kondomer, de erbjuder sig även att instruera hur maskinen fungerar.
Jag kilar efter kondomer, när jag kommer tillbaka så går paret och säger “ha så kul, vi ses sedan!”.
Vi gör vår gej med maskinen och möter upp paret i baren efteråt, de ler lite och frågar om det var bra. Konversationen som följer är lika naturlig som om man stod och diskuterade semesterminnen och detta illustrerar perfekt känslan som jag älskar med swingerklubbar: ALLT ÄR OKEJ SÅ LÄNGE SAMTYCKE FINNS.

Läs hela denna artikeln och fundera igenom om det kanske inte är dags för ett besök på swingerklubb med din älskade partner: http://www.hd.se/mer/2014/10/11/pa-swingersklubb-i-glumslov-ar-de-tryggare-an-pa-krogen/

Detta är en Sybian (klicka på bilden för filmklipp)

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Robban med fru
  Svara

  Hej!
  Underbar blogg på alla sätt! Vi håller med er 100% – Swingerslivet med den kompletta öppenhet och totala tillit och respekt till och för varandras person och njutning, det är den ultimata livsstilen och perfekta förhållandet!

  Dock är det inte för alla par… Vi har sett och upplevt svartsjuka hos dem som inte är på rätt nivå.

  Vi är öppna om vårt swingande och många vänner är i avundsjuka på vårt otroligt kärleksfulla förhållande – där vi låter varandra njuta av och med andra!

  Er trevägs relation är så underbar och något vi pratat om vore så härlig att kunna ha!

  Våra funderingar om att vara ambassadörer för denna livsstil är starka oxh tycker er blogg är toppen i detta syfte!

  Lycka till med allt och fortsätt vara livsnjutare på högsta nivå!

  Kanske vi kan få kontakt?

  ultimatefun@live.se

 • Nympho
  Svara

  Allt ni skriver stämmer så väl överens med mina fantasier och förhoppningar på en swingerklubb, ser verkligen fram emot när jag själv får tillfälle att besöka en ♡

  • MinaLustar
   Svara

   Förhoppningsvis snart jue!

   • Nymphomaniac
    Svara

    Ja verkligen! Kommer bli så härligt!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt