under Inlägg, Sexmöten, Självupplevt, Tankar

Jag borde nästan skämmas över hur slampig jag är ibland. Efter en het och passionerad natt kastad jag ut my lover, inte helt populärt, jäklar vad sur han blev. Nåväl många timmar senare skriver lammis och ber om ursäkt för att han varit ett as och ville ses – den pojken är så vacker att se på så mina knän nästan viker sig.  Väl hemma hos mig ska jag hänga upp hans jacka varpå han trycker ett stenhårt stånd mot mig. Det tog inte många minuter innan vi var nakna och tätt omslingrade, han lyckades till och med få mig att få en fontänorgasm. Detta var otroligt spännande tyckte lammis, jag själv påpekade att han typ är 12 år (egentligen 21) och att det kanske inte är så konstigt. Nu är jag öm och riktigt trött. Godnatt på er 

Tidigare inlägg
Comments
  • K
    Svara

    Helt rätt!
    Är man kåt så är man! Bara att köra på! Känn dig inte slampig bara för du älskar att knulla! Knulla på!!!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt