under JagochMinslyna

Sitter här och funderar lite, man vet aldrig vad som poppar upp i mitt huvud !
Först och främst har jag fått erbjudande om sammarbete med en onlineshop som säljer sexleksaker bl.a.
Jag skrev tillbaka och frågade hur sammarbetet skulle se ut isåfall och väntar nu på svar.
Det hade varit väldigt roligt att prova saker både själv och tillsammans med slynan och sedan antingen ensam eller tillsammans skriva recensioner.

Slynan har jobbat natt och är nu hemma och sover, vi ska försöka ses till helgen då han kommer direkt efter natt jobb, sover och sedan ska han få slava för mig som den duktiga lilla slyna han är, jag tänker tex inte städa alls tills dess och så långt det går undvika disken så han får jobba ordentligt innan han eventuellt skulle bli erbjuden någon annan njutning än den han får genom att göra mig nöjd.

Vi pratade lite igår kväll och han fick uppdrag för idag, han ska köpa en ny tshirt, den ska vara kritvit och vringad han har en sedan tidigare men nu är det så att jag vill att han ska ha en som är lite tajtare.
Min slyna är VÄLDIGT smal, något som tänder mig som är ganska stor väldigt mycket, jag älskar att se hans revben, höftben och hans nyckelben, det är inte alls så att jag skulle ogilla att han gick upp lite men han får ändå mer än gärna vara som han är nu.
Jag gillar att han har tajta kläder det gör mig galet upphetsad och han har även blivit tillsagd att ha tajtaste jeansen han har.

Uppdraget slutar inte där, han blir titt som tätt tillsagd att köpa sexiga trosor men det är lite svårt med sånna då låset aldrig får plats utan blir utanför så den här gången ska han, delvis pga att jag börjat kalla honom flicka för att han är ganska feminin i sitt utseende och skulle passa alldeles ypperligt med ett par bröst runt c kupa, ja därför har han nu fått uppdraget att köpa ett par helt vanliga bomulls trosor, inte hipsters utan sånna som går på rumpan, vita med blommor på, gärna småblommiga.

Han kommer troligen få en viss summa att förhålla sig till vid sina inköp också jag vet bara inte riktigt vad som skulle vara rimligt.

Han ska även åka och kolla när hans dator som är inne på lagning blir klar, jag vill att vi ska kunna använda skype så snart som möjligt så att jag kan hålla lite mer koll på honom, godkänna klädsel på det sättet istället för genom bilder och ett ännu bättre sätt att visa att han är låst på till kvällen.

Har ni tips på olika uppdrag får ni jätte gärna skicka iväg ett mail eller lämna en kommentar.

/Sali

Tidigare inlägg
Comments
  • sissyme6
    Svara

    Hej läste uppdrag till synas.
    Ville bara säga att om du söker någon på Skype för att titta till då och då och klä i tjejiga kläder och så vidare så adda gärna mig….sissyme6 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt