under Mysexlife

Igår blev en väldigt het och sexig dag för denna lilla tjej..

Jag hade tagit ledigt från jobbet för jag visste att dejten hade en ledig dag och jag ville överraska honom och uppfylla en av hans fantasier.. Vi har tidigare pratat om en av hans fantasier så jag ringde honom och sa att jag behövde hjälp av honom hemma hos mig med att kolla om mitt kylskåp hade gått sönder eller inte. Han lät förvånad att jag var hemma men pga “vattenläckan” i kylskåpet kom han över.

När han dök upp stod jag på knä i hallen.. Jag öppnade hans byxor och drog fram hans fina kuk och började suga.. Han blev rätt paff i början men insåg sen vad som var på väg att hända.. Jag reste mig upp och drog med honom in i sovrummet.. Där drog jag av mig min lilla klänning och visade att min lilla diamant-analplugg satt i och han gick igång på allvar.. Han kastade ner mig på sängen och förspel var inget vi tänkte på i första laget. Han trängde snabbt in i mig och vi kom snabbt i en gemensam orgasm.

Sedan vände han mig och trängde in i mig bakifrån och jag hörde hur han stönade till lite extra när han både såg och kände diamant-pluggen som satt kvar i min rumpa.. Han fick mig att komma i flera orgasmer innan han tog ut pluggen och körde in sitt finger i min anal samtidigt som jag fortfarande stod på alla fyra…

Efter ett tag drog han sig ut och jag kände hur han började knulla mig med min dubbeldildo… Efter ett tag var jag redo att ta emot honom igen så jag satte mig över honom och började rida honom.. Vi fortsatte med leksaker och lekte i flera timmar.. Efter det blev det en lång het dusch tillsammans innan han åkte hem igen..

Men en sak är säker, jag vet att min dejt uppskattade att få en av sina fantasier uppfyllda… Och fler fantasier kommer att uppfyllas om jag känner honom och mig rätt 😉

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt