under Inlägg
Tänkte åka ut till mitt lilla smultronställe idag men det visade sig att det var några som redan hade hittat dit före mig idag, jaha tänkte jag.. vart ska jag ta vägen då? Fortsatte en bit bort från mitt lilla smultronställe och kom fram till ett ställe som jag aldrig sett förut och wow vilket härligt ställe!! Avskilt, men ändå öppet.
Perfekt tänkte jag och tog av mig bikini överdelen och solade topless 😉
Så himla härligt att sola topless och låta brösten få njuta av lite sol. Mina tankar vandrade till att fundera om det var någon som såg mig, var det någon som stod någonstans på andra sidan sjön och iakttog mig? Tanken på att det var någon som iakttog mig gjorde mig lite busig och jag kände att jag var i så fall tvungen att klä av mig lite till och sola fittan lite. 
Så himla härligt att låta solen värma hela kroppen och helt ärligt så blir jag lite småkåt av att ligga helt naken, tanken att bli påkommen och sedd gör mig upphetsad. Skulle vara så härligt ifall någon stod och njöt av utsikten när jag ligger helt naken. 
Gillar ni att sola nakna? Blir ni lika upphetsade som jag? Har ni tips på bra ställen man kan sola och nada naken i Dalarna/Västmanland? Skulle så gärna vilja höra om det finns något som man missat runt ikring en. 
Puss
/MsPP
Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Karl
  Svara

  Härligt, ska bli spännande att följa dig��

 • Rex
  Svara

  Riktigt fin naturvy! Det finns en nudiststrand utanför Västerås i trevlig miljö.

 • glurff@hotmail.com
  Svara

  I Nora finns en Naturistcamping. De tar emot dagbesäkare. JAg kan guida dig dit om du vill :). Älskar att sola och bada naken. En blandning av känslor. Natruligt och spännande på samma gång. Härligt att göra det med andra!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt