under framsida

Swingers sexbloggVisst vill vi alla bli kära, skaffa ett gemensamt bo och leva lyckliga i alla våra dagar… Sagan om den rosenröda samlivet med EN sann trogen riddare som kommer inridandes på sin ståtliga vita springare. Hmmmm….det finns ett stort MEN! För jag tror nämligen inte på den sagan. För en person kan inte föda alla de lustar jag bär inom mig. EN person kan inte bahaga mig och alla de märliga infall jag möter under en livstid. Missförstå mig inte,  jag tror på äkta kärlek, jag tror på erotik och jag tror på lust. Jag tror på en sann partner som blir min kompanjon och vapendragare.

Min man och jag älskar att behaga varandra, men även att behaga andra och bli behagade av andra. Ibland av en extra kvinna i sänghalmen, ibland av ett eller flera par. Vi upptäcker våra lustar tillsammans och leker med varandras och andras kroppar. Det råder en stor skillnad på sex och kärlek.horse-2

Denna blogg är nu nyuppstartad och kommer att bli min hemliga ventil där jag och min sambo låter er få en inblick i vårt erotiska samliv. En värld som går utanför normalitetens lagomgräns, stryper Jante och kör upp  missionären i arslet på den stackars “vanliga människan”. Vårt liv är allt annat än lagom… vi lever ett hemligt dubbelliv som ni genom denna blogg kan få känna smaken av. Mycket nöje.

 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Lars
  Svara

  Tack för att ni delar. Ju fler jag ser utanför mono-normen desto lättare för mig att stå upp för mina egna behov i stället för att försöka passa in. Den här bloggen är bra och viktig. Och vacker 🙂

 • Sabai
  Svara

  Vi är kära i varandra efter 16 år som gifta och kan aldrig se att något skulle kunna förändra detta. Vi är swingers och har så varit i 8 år och har upplevt många saker under dessa år. Som ni skriver sex och kärlek är två olika saker men tyvärr blandar de flesta ihop dessa två och gilder in i normal normen. Vi anser att sex är en sak och vi kan ha sex med andra för att kittla våra sinnen och njuta fullt ut.

  Har alltid haft filosofin att man måste ju prova saker för att se om man gillar det eller inte. Tex, hon sa nej till tjejsex när vi började swinga och efter ett tag med nakna kvinnokroppar var hon sugen på att prova tjejsex, idag njuter hon fullt ut med tjejsex. Han hade sen tidigare erfarenhet ut av killsex men detta togs upp igen när vi började swinga, hon njuter av att se två killar suga varandra och han njuter. Det konstiga är väll att inte fler killar är nyfikna på killsex, alla tjejer förväntas att gilla tjejsex men killarna är det lite trögare.

  Det enda som man kan ångra i detta är att man inte kom på detta när man var yngre (vi är 52 och 40) för hade man kommit på detta tidigare hade man ju kunna haft många fler trevliga stunder.

  Men man ska inte tro att swingerslivet kan rädda ett dåligt äktenskap för det gör det inte. Ska man gå in i swingerslivet måste man ha en bra kommunikation och kunna prata om vad man vill och vart gränserna går. Vi pratar alltid igenom vad vi upplevt efter en träff detta för att kunna utveckla eller ändra på något om det var något vi inte tyckte om.

  Ta tillvara den tid ni har prova er fram och prata med varandra, det kan ju vara så att ni upptäcker helt nya sidor hos varandra.

  Sabai

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt