under MrPain

Vad vill jag ha, vad vill jag få ut, vad krävs???

Jag vill ha ett lekliv där jag kan få utlopp för mina tankar och idéer. Inte varje gång, men gärna ofta. Kul å blanda vanilj med lakrits. Älskar att se en hårt smiskad stjärt. Tänja på smärttrösklarna. Reta, kittla, pina. Den som ger mig det ska även gilla att få det som jag vill ge. Smärta kan ge njutning, om man är beredd att ge efter för känslorna. Det jag vill ge, kan väcka oro hos många. Men jag gör inget som hon inte vill. Respekt är A & O.

Hårda tag på/över/i bröst, stjärt & mun, är sånt jag tycker om.

Känslan av makt i kombination med vetskapen att hon njuter, den är underbar.

Tillfredsställelse är det jag vill ha. Både min och hennes. Jag är inte ute efter att bara tillfredsställa mitt eget ego. Älskar att se min älskade tillfredsställd.

Men det krävs ju lite. Både av mig & henne. Hon kanske inte är beredd att ge mig allt som jag önskar. Det accepterar jag. För båda måste känna sig tillfreds med allt.

Älskling!

Det känns lite corny att prata med dig här igenom, men samtidigt skönt. Lättare att berätta vad jag vill utan att det blir fel.

Självklart ska vi prata igenom det irl. Vet att en del saker kommer du nog inte ställa upp på. Det accepterar jag. Men kommer att tänka på det som vi pratat om förut, att ta in en till i våra lekar. Där kunde man tänka sig att den personen är en som ställer upp på sånt du inte vill, samtidigt som du kan njuta av/med henne.

En sak är säkert! Min kärlek till dig är STOR! Vill gärna utforska denna sida med dig.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt