under Inlägg, Nyheter

Älskling, jag vill bara att du ska veta. Att när jag låser dörren in i badrummet och tappar upp ett bad, händer oftast lite pirrande och pillande saker. Jag låser sällan dörren, då jag vill att du ska kunna komma in och kyssa mig, ta på mig och se mig, i min nakenhet. Men ibland, dock bara ibland, låser jag dörren och smyger med min kåthet.

Det händer då att jag smyger med mig leksaker. Sådana som i sovrummet kan vara lite för stora, kalla eller bara att jag är ovan vid dem. Men i min nakenhet och ensamhet i badkaret, blir den kallaste glasplugg varm på bara ett par sekunder.  Det kan även vara så älskling att när jag kommer upp ur badet och är lite lätt glansig i ögonen, har kommit i flertalet tysta förbjudna orgasmer, och ändå trånar efter mer.

En sexblogg om vårt liv som swingers

Bjuder på en liten bild jag tog i badet idag

Snälla älskling, jag vill bara att du ska veta. Jag tränar lite i smyg på att kunna komma i den där fontänorgasmen som jag längtar efter. Blött och vått är det ju ändå i badet och där finns inga ögon som ser. Jag tränar även på att töja min lilla stjärt till att lättare kunna ta den där stora pluggen som jag blir som galen av. Allt smygande för att jag älskar att längta till våra stunder.

Så underbara fina älskling, nästa gång du hör att jag låser dörren till badrummet och tappar upp ett bad, kan du med din fantasi försöka att lista ut vad det är som sker i badet, och om jag kommer vara glansig i ögonen på vägen ut eller ej.

kyss

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt