under Inlägg

Har en liten grej som jag vill dela med mig utav till alla er killar där ute. Kan ju inte alltid skriva om roliga saker. Även om en tjej gillar sex, så behöver det inte betyda att du kan göra precis som du vill med henne. Säger hon nej, så kan jag lova dig att det betyder NEJ!

Detta är är en liten historia som kan vara sann. Vet att en del säkerligen tänder på sånt, men då ska det vara under kontrollerade former, tycker jag.

Han frågar mig flera gånger varje dag om vi inte kan ha sex, men jag säger åter nej varje gång han frågar, men jag vet även vad jag har att vänta mig senare på kvällen, för detta har hänt flertal gånger innan fast på olika sätt. Finns inget där längre som gör att jag vill. Vet även att han kommer tjata och tjata och aldrig ge sig, för såhär är det nästan varje kväll. 
Tillslut orkar jag inte höra det mer…..hans tjat, för så här håller det på ända från att vi kommer hem tills det att vi går till sängs. Enligt denna man, så finns det inget som heter nej. 

Han slänger ner mig i sängen. Han trycker in den och penetrerar mig hårt. Det gör ont, så att jag vill skrika. Jag börjar gråta och jag ligger där helt stel. Känns som om jag inte har någon kraft att röra mig. Jag blir paralyserad. Tänker att detta kan inte hända. Det måste var en mardröm som jag snart vaknar upp ifrån. Han tittar på mig som ligger där helt stel av skräck och tårarna bara rinner ner för mina kinder. Han visar ingen sympati över överhuvudtaget. Totalt känslokall. Han ser ner på mig med ett flin under tiden som han knullar mig och säger ska du anmäla mig nu, för jag våldtar ju dig. Det ända som jag kan klämma ur mig just då är ett nej. Vilket jag kommer att ångra för resten utav mitt liv. Han fortsätter pressa sin kuk in och ut ur min livlösa kropp, för det är så det känns. Mina känslor har totalt stängs av. Jag är bara en knulldocka utan känslor i hans händer. Han gör det han ska och drar ut den och sprutar över hela min mage. Han ger mig en blick och lägger sig på sin sida utav sängen. Vänder mig ryggen och det ända han säger är god natt. Där ligger jag kvar darrandes utav rädsla. Kan inte kontrollera skakningarna. Tårarna bara fortsätter rinna ner för mina kinder. Jag fattar fortfarande inte vad som hänt. Vill inte förstå. Tillslut tar jag mod till mig och kryper gråtandes upp ur sängen och går sakta till toaletten och för att torkar av mig den äckliga sperman…..

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Zanetti07
  Svara

  Bra novell,

 • hemlig
  Svara

  Fy fan, jag blir illamående.
  Tänk om alla kunde respektera ett nej.

  • Littlemisslolita
   Svara

   Det är tyvärr så att inte alla gör det. :'(

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt