under Bisex, Inlägg, Nakenbilder, Sexmöten

Kvällens dealer

Något omtumlade av gårdagens intryck vaknar vi till en ny dag full av äventyr! Idag är det stranden som gäller! För er som inte känner till stranden på Cap d’Agde så är den något utöver det vanliga, även om man är van vid nakenstränder hemma i Sverige. Stranden i sig är i toppklass! Flera kilometer lång och ganska bred med finkornig sand, som dock blir ganska varm av solen. Stranden kan en fin sommardag ha 30-40 000 besökare, ungefär som Tylösand, fast skillnaden ligger i besökarna. Här är alla helt nakna och det kan kännas lite främmande till en början men vi lovar att det tar en halv dag sedan har du vant dig och älskar det! Stranden är indelad i olika zoner. Första sonen är den allmänna och skötsamma stranden, där det till och med förekommer barnfamiljer. Andra zonen tillhör swingers, här förekommer en hel del bus inför öppen ridå, det vi dock inte gillade med denna del var att så fort det hände något sexigt så samlades det ensamma män runt om och runkade och de ringarna kunde bestå av säkert 50 män. Allt annat än sexigt i vårt tycke! Zon tre är gay-delen.

Uppdrag

När några timmar passerat går vi åter mot vår bungalow med lite mer solbrända skinkor. Vi äter lite mat och bara kopplar av. Vi går alla runt nakna och anpassar oss till livet här (förutom när tjejerna ibland väljer att ta på några sexiga underkläder). När maten är förtärd blir det att vi smäller en kork på en flaska champagne. Nakna kroppar i kombination med bubbel får alla på gott humör och stämningen stiger. Så vi plockar fram en kortlek och kommer överens om att spela lite utmaningspoker. Reglerna är enkla; Vinnaren får ge ett uppdrag till den med sämst hand. Midnattskvinnan beklagar sig lite över att hon nästan aldrig

spelat poker men detta går snabbt över då hon vinner hand efter hand med den ena kåken efter den andra till allas förvåning. Utmaningarna börjar ganska snällt med att t ex midnattsmannen ska ge Isadora en rump-massage som blev ganska grundlig och inkluderade både smek mellan låren och läpparna och även analrosen.
Efter att uppdraget utförts till allas belåtenhet går spelet vidare och snart är det i stället Midnattskvinnan som sitter gränsle över Isadora och massera rumpan.

Uppdragen blir snart allt djärvare ju kåtare alla deltagare blir. Så efter en stund blir det orala uppdrag.  Innan vi vet ordet av så har vi börjat soft-swappa mellan paren (detta var något vi givetvis diskuterat innan om alla var okej med eftersom vi aldrig tidigare haft soft-swap med ett annat par). Uppdrag efter uppdrag blir att låna varandras partners för oral lek.

Först blir det tjejerna som får känna varandras tungor i omgångar men snart får även båda killarna avsugningar av varandras tjejer och även dubbelavsugningar och snart har vi alla fyra glömt av att vi spelade ett spel och alla fyra uppslukas av den kåta stämningen. Fyrkanten är ett faktum som håller på både länge och väl med smekande händer, drypande våta fittor, hårda kukar, hungriga munnar och höga stön. Tillslut ligger vi alla fyra i sängen varma, svettiga och euforiska över vår stund i lustbubblan. När Isadora och Villiam gått in till sig somnar vi båda väldigt nöjda med vår första soft-swap och vår första fyrkant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • SpeedDeamon
  Svara

  Wow! Verkara otroligt hett!

 • Horny
  Svara

  Helt underbart. Sitter och blir stenkåt av att bara läsa och ta in intryck!

 • Sugnakille
  Svara

  Wow underbart

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
swingerspar träff med tjej