under Inlägg
Jag körde långsamt förbi. Jag tittade mot parkbänken, men det var ingen som satt där. Det var ju inte så konstigt eftersom det var mer än femton minuter kvar till dess att vi skulle träffas. Jag körde ytterligare något kvarter innan jag hittade en parkeringsplats. Jag stängde av bilen, lutade mig bakåt och blundade en stund och tänkte.
Det är ju ingen fara du har ju träffat honom tidigare. Fast ändå var jag lite nervös. Jag var i en främmande stad och även han. Det är ganska osannolikt att vi kommer träffas såhär om vi inte planerade det. Jag hade pratat och umgåtts med honom under en längre tid. Jag visste att han var ungefär 15 år äldre än mig och han verkade omtänksam och definitivt inte elak eller någon galning. Jag hade ju drömt om det här en längre tid. Att bara få bli använd av någon.
Jag slängde en blick på klockan. Det var bara fem minuter kvar tills vi skulle träffas. Jag tog ett djupt andetag och försökte slappna av, men lite nervös var jag ändå. Jag steg ur bilen och gick mot platsen vi skulle mötas på. Jag såg på långt håll att du satt där och tittade dig omkring. Jag granskade dig från topp till tå när jag närmade mig. Jag gick än långsammare och såg på dig. Våra blickar möttes. 
– Hej!
– Hej, svarade jag och log och gav dig en kram.
– Trevligt att äntligen få träffa dig ensam, sa du.
– Detsamma, svarade jag.
– Vad säger du ska vi gå och ta en öl någonstans? 
– Visst, vet du var vi kan gå? 
– Ja, det ligger en pub alldeles i närheten.
– Det blir nog bra, svarar jag.
Ett kvarter senare. Du öppnar dörren åt mig och vi kliver in i puben. Vi står i ett stort, avlångt rum. Du går fram till ett bord nästan i mitten, drar ut en stol och vinkar till mig att jag ska slå mig ner. Jag hade dock tänkt föreslå ett bord i ett av hörnen som var lite mer enskilt, men jag hejdade mig. Du bestämde och förmodligen var valet av bord oxå ett sätt för dig att visa det.
– En öl?
– Ja.
– Ljus eller mörk?
– Ljus.
– Sitt du, det här fixar jag, säger du.
Efter några minuter var du tillbaks med två fatöl. Vi fortsatte att prata om allt, och inget. Medans vi sitter där och pratar börjar mina tankar att vandra iväg och våra ögon möts hastigt för en stund och tillslut säger jag.
– OK. Du får göra vad du vill med mig, men du vet vad vi har pratat om, inga äckliga grejer och jag har rätt att avbryta med stoppordet. 
Du nickar tillbaks. Du visste vad vi hade pratat om. Du skulle inte alls tänka på mig och min njutning, utan bara använda mig, precis som det behagade dig. Jag hade försäkrat dig om att det var det, som var min njutning, att få känna mig utlämnad och använd.
– Så bra. Vi kan snart gå, men först vill jag ha en öl till. Kan du fixa det åt mig?
Jag nickade och gick iväg och hämtade en ny öl åt dig. När jag kom tillbaks hade du flyttat min öl till platsen jämte dig. Jag sträckte fram ölen till dig.
– Vänta lite, ställ dig med fötterna lite isär, tack. Du viftade med händerna mot mig. Du talade med låg röst och jag lydde dig. Du nickade och log. 
– Duktigt, sätt dig. 
– Jag skall tydligen sitta här eller?
– Eftersom du förstod det, så behövde du väl inte fråga.
Du fortsatte att tala om den kommande sommaren och frågar vad jag vill göra till sommaren. Under tiden jag pratar känner jag din hand på mitt lår. Jag blir lite överraskad först och får anstränga mig för att inte ta bort den, eller säga något. Dina fingrar glider ner mellan benen och markerade att jag måste sära lite på mina ben. Jag gör som du vill. Dina fingrar fortsätter upp över låren, och du kan till din glädje konstaterar att jag har stayups på mig och inte strumpbyxor. Jag tittar mig omkring, men konstaterar tillslut att det nog inte är någon som kan se vad du gör. Din hand fortsätter uppåt och du konstaterar att jag har trosor på mig. Min puls ökar, men mest av nervositeten. Tänk om någon ser. Du sticker in ett finger under troskanten och känner att jag är nyrakad.
– Hotellet är alldeles bredvid skall vi gå dit, frågar du efter en stund.
Jag nickar. Knappt tio minuter senare går vi in i rummet. Jag tittar lite nervöst mig omkring och du tar över situationen.
– Du kan stå där.
Du går fram till mig och tar av mig min jacka och hänger upp den på en utav galgarna. Kommer tillbaks och ställer dig framför mig.
– Du är så sexig, men tänk på att hålla armarna utefter sidorna och att ha fötterna något isär. Det visar att du är tillgänglig, och det är oerhört attraherande, säger du. 

Jag ställer mig som du vill. Du går och sätter sig i en utav fåtöljerna. 

– Kom hit och ställ dig framför mig.
Jag gör som du befaller mig och ställer mig åter med fötterna isär och armarna utefter sidorna. Min blick fäster jag framför din fötter. Jag känner hur det pirrade i hela kroppen. Både av kåthet och nervositet. 
– Klä av dig, befaller du mig med bestämd röst.
Jag tittar till på dig och du tittar tillbaka med allvarlig blick. Jag känner en viss tvekan, men bestämmer mig för att lyda dig. Jag tar av mig toppen. Jag håller den i handen och ser frågande på dig. Vart ska jag göra av den? Du reagerar inte. Din blick är fäst vid mina bröst. Flyktigt lyfter du blicken mot mig. Det var ju helt klart att du förstod min fundering, men du tänkte inte säga vart jag skulle lägga den. 
– Fortsätt, säger du bestämt. Jag har givit dig en order. 
Toppen slänger jag på golvet och får givetvis bråttom med att fortsätta att klä av mig. Snabbt åker kjolen och underkläderna av. Jag står där alldeles naken framför dig. Totalt blottad. Du ställer dig bakom mig. Du samlar ihop mitt hår i din ena hand och fattar ett stadigt tag. Du böjer mig lätt framåt och jag gör inte en tillstymmelse till motstånd.
– Sära mer på benen din lilla fitta, befaller du.
Du smiskar till min ena skinka. Jag gnyr till och särar mer på benen. Du släpper taget. Går runt mig och ställer dig framför mig. Jag tittar ner. Du sätter din hand under min haka och lyfter upp mitt huvud. Våra blickar möts. Jag tittar in i dina ögon och ser vädjande ut. 
.
– Tror du att du kan tillfredsställa en äldre man?
– Ja, jag vet att jag kan det, Master, svarar jag.
Du fortsätter titta mig i ögonen och under tiden känner jag ett utav dina fingrar mot min fitta. Du lirkade in det med lätthet, för jag är verkligen dyblöt. Du fortsätter att se mig i ögonen och drar ut ditt finger.
– Ner på alla fyra, befaller du.
Jag lyder och du backar undan lite. 
– Sära på benen din lilla smutsiga slyna. Är det så svårt att fatta, frågar du.
Jag glömde, men flyttar snabbt isär benen.
– Ner på armbågarna, och titta ner i golvet och sära lite mer på benen, befaller du.
Jag gör som du befaller. Jag hör hur du går till sängen och hämtar något. 
Jag känner mig totalt utlämnad. Samtidigt som jag står där med rumpan i vädret framför dig känner jag hur kåt jag är. Att få vara helt utlämnad och att bara få lyda och serva dig är så upphetsande. Jag vet att du står bakom mig och tittar på min putande rumpa och min fitta. Du börjar utdela slag mot mina skinkor. Först lite lätt och sporadiskt. Efter en stund flera snabba i följd. Det börjar svida på mina skinkor och jag vrider ofrivilligt på mig.
– Stå still, befaller du.
Jag känner hur jag längtar efter nästa slag. Det är ju så skönt, men jag skäms lite samtidigt över att vilja ha mer. Jag hör dig dra ner gylfen och dra av dig byxorna. Du sätter dig på knä framför mig. Jag tar för givet och tror att vad som förväntas av mig är att suga av dig och lyfter huvudet mot ditt stånd, men möts utav en örfil istället.

– Har jag sagt något, frågar du.
– Nej, Master, kvider jag fram. Jag trodde… 
– Tyst och sluta tro. Gör som jag säger istället och inget mer. Fattar du, din lilla dumfitta.
– Ja, Master, svarar jag och känner mig dum och lite förnedrad.
Jag bestämmer mig för att det nog är bäst att sluta gissa vad du vill och bara lyda, för jag vet ju inte vad du tänker hitta på. 
– Förlåt, Master. 
Jag lägger pannan på mina händer och särade lite mer på benen. Jag står alldeles stilla. Du kommer närmare mig och fattar tag om mitt hår. Lutar mitt huvud åt sidan och jag känner hur du slår din kuk slå mot min kind. Plötsligt slutar du och flyttar dig ifrån mig. Jag tittar ner igen.
– Ok, kom hit, befaller du mig.
Jag lyfter mitt huvud, men tvekar lite ifall jag inte får göra det. Du sitter ett par meter bort i en fåtölj. Jag kryper på alla fyra bort mot dig.

– Sug, befaller du.
Jag flyttar mig närmre dig och sluter mina läpparna runt den och tar ett stadigt tag runt roten. 
– Ingen hand, befaller du.

Jag suger dig sakta, men säkert. Du sitter där helt tyst. Efter ett par minuter tar du ett hårt tag om mitt hår och tar bort mitt huvud. 
– Skärp till dig lite, ansträng dig lite.
Du släpper greppet och jag fortsätter ungefär som innan. Jag funderar på vad du menar. Hur många sätt fanns det egentligen att suga på? Jag försöker öka takten lite mer och hoppas på att du ska vara nöjd. Det tar bara någon minut innan du tar ett nytt fast grepp om mitt hår och drar mitt huvud bakåt och ger mig en örfil.
– Din lilla fitta, har du aldrig sugit förr eller, frågar du.
– Men vad gör jag för fel, Master, gnyr jag fram.
– Sug lite långsammare och använd tungan. Ta den lite djupare. Hur svårt kan det vara, frågar du.
Jag försöker göra som jag blivit tillsagd. Suger långsammare och slickar lite med min tungan längs med skaftet.
– Det är ingen jävla glass. Låt tungan cirkulera och försöka att ta den djupare har jag ju sagt. 
Jag försöker ta den djupare, men jag är ovan vid det. Hur jag än försöker så kan jag ändå inte få in den så långt. Åter igen fattar du tag om mitt hår och drar mitt huvud bakåt. Jag väntar bara på att örfilen ska komma. 
– Jag kan inte bättre, Master.
Innan jag hann tänka för mycket. Börjar du tala lugnande till mig. 
– Ok, då tränar vi lite försiktigt, säger du. Försök igen och tänk på att du inte behöver hålla den länge långt in, utan ta den bara långsamt djupare i munnen. 
Jag försöker göra som jag blivit tillsagd, men den känns så stor. Jag får in den några centimeter till och känner hur den växter i halsen. Jag drar ut den och låter min tunga leka med den och så för jag in den igen. Ett par minuter gick och jag känner att du sitter och tittar på mig. Du andas inte djupt eller visar på något annat sätt att det är skönt. Jag inser att jag inte är så duktig än. Fast jag vill öva och lära mig. Jag ville hellre bli bestraffad. Jag vill hellre bli förödmjukad just nu. Jag är ju ändå bara en liten slyna som försöker tillfredsställa dig. Du fattar ett nytt tag om mitt hår och drar bort mig.
– Driver du med mig din lilla hora. Vad skall man ha dig till egentligen, säger du.
– Jag lovar, Master, jag gör så gott jag kan, säger jag och tittar bedjande på dig. Ingen har tränat mig förr. Ge mig en chans att bli bättre.
Du fattar ett nytt tag om mitt hår med båda händerna och för min mun mot din kuk.
– Gapa, befaller du.
Du för in din kuk i min munnen och jag sluter omedelbart läpparna om den.
– Sa jag vad du skulle göra, håll munnen öppen, säger du med sträng röst.
Jag gör som du säger och gapar så stort jag kan och håller din kuk med läpparna. Du för mitt huvud kraftfullt mot dig och kommer in längre ner i min hals. Längre än någon annan har varit med sin kuk innan. Jag känner kväljningen. Plötsligt drar du bort mitt huvud. 
– Det var redan bättre, men så småningom ska du använda din tunga också, säger du.
Jag sluter mina läpparna om den igen och låter min tunga virvla runt den.
– Inte nu. Är du dum, du ska ju ha smisk, så du lär dig. Har jag sagt att du ska göra något, frågar du strängt.
– Nej, Master.
– Gapa stort, befaller du. 
Du för min mun mot din kuk och för in den några centimeter. Därefter fortsätter du långsamt tills jag börjar visa tecken på kväljningar igen. Då backar du några centimeter och håller kvar den. Jag känner hur hårt du håller om mitt huvud. Du trycker dig längre in i min mun. Jag känner din kuk i min halsen och hur kväljningarna är på väg att komma. Du drar ut den, men strax trycker du tillbaka den långt in i min mun igen. Kanske ännu lite djupare. Jag kan inte motstå kväljningarna. Du drar snabbt ur din kuk. Du trycker mig mot dig ytterligare tre gånger och därefter backar jag med milt våld ifrån dig.
– Jag klarar inte mer, jag kommer att kräkas. Förlåt, att jag gör dig besviken, du får bestraffa mig, Master.
– Du har blivit betydligt bättre, men du är ännu inte riktigt bra, säger du.
Du ställer dig upp och går fram mot sängen. 
– Kom hit, befaller du.
Jag börjar ställa mig upp och du utbrister.
– Ner med dig på alla fyra.
Jag gör som jag blivit tillsagd och går på alla fyra mot dig. 
– Ställ dig mot sängen. Knäna på golvet och överkroppen på sängen, befaller du. 
Jag gör åter som jag blir tillsagd. Ställer mig med låren mot sängkanten och armarna på sängen. Givetvis med benen brett isär. För första gången denna kvällen, så smeker du mina bröst. Jag rycker till lite lätt vid din beröring. Stönar lite tyst, för att visa min uppskattning men också, för att det är skönt.
– Tyst nu, och stå still. Inte ett jävla ljud. Inte en rörelse. Fattar du, befaller du.
Du smeker mina lätt röda skinkor. Du hämtar ridpiskan som jag sett ligga på golvet. Drar den långsamt över min rygg, över rumpan och ner mot mina lår. Då förstår jag vad som ska ske.
– Du är lite lätt röd om skinkorna. Du är så vacker. Det blir bara 25 smisk nu. 
Jag knyter mina händer, biter mig lätt i läppen och väntar. Den första, den andra och den tredje var inte så farliga, men 22 till. Jag anstränger mig verkligen och lyckas faktiskt att stå still. Du ställer dig bakom mig och jag känner hur du tränger in i mig. Det är så skönt. Så befriande efter vad jag fått utstå ikväll. Du tränger långsamt in i mig, håller kvar en stund och börjar långsamt och mjukt röra dig in och ut ur min våta fitta. Jag är så kåt, så jag börjar röra mig fram och tillbaka mot dig. Omedelbart drar du dig ur mig. Ger mig en hård smäll på rumpan. 
– Är du helt jävla dum. Jag trodde att vi var överens om att du skulle göra som jag säger, och inget annat. Du är ju helt dum din lilla smutsiga slyna. Du kan ju ingenting.
Du ställer dig på knä framför mig. 
– Sug, befaller du.
Jag tvekar och min tvekan möts av en örfil. 
– SUG. 
Jag tar den i munnen och suger. Strax är du åter igen är bakom mig och tränger in i mig. Jag står helt still. Du använder mig verkligen precis som du vill. Smeker mina bröst, smeker mig över ryggen, drar mig i håret och drar mitt huvud lätt bakåt. Efter en stund känner jag hur din kuk pulserar och du stönar till och sjunker ihop över mig när du kommer. Jag står kvar. Du drar dig ur mig och lägger dig framför mig på sängen. Jag står kvar där, för du har inte tillåtit mig att röra mig än. Efter en stund befaller du.
– Sug.
Jag tittar på dig. Suga nu? Jag tittar på din kladdiga kuk. Tillslut häver du dig upp ur sängen och tar tag om mitt huvud. 
– Sug, sa jag.
Ok, tänker jag. Jag ska göra det. Detta hade jag aldrig gjort förr och tanken hade aldrig någonsin slagit mig att göra det heller. Jag känner en viss tvekan först, men börjar sedan att suga. Kuken hade ju alla redan slaknat och jag kunde till min stora glädje faktiskt ta nästan hela i munnen nu. Efter en kort stund avbryter du mig. Stryker mig över håret och tar ett tag om min haka och lyfter upp mitt huvud. Våra ögon möts och du säger.
– Kom hit och lägg dig här hos mig.
– Ok, svarar jag och kryper upp till dig i sängen.
Du håller om mig och smeker mig över håret och ner på ryggen. Vi ligger där tätt ihopslingrade och jag tänker på hur underbart det är att få ligga där med dig och jag ler lite för mig själv.
Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt