under Inlägg
Äntligen är vi inne i årets första vårmånad!
Kvällarna är ljusare, värmen kommer sakta smygandes, det börjar bli grönt ute and best of all:

🥳 Min födelsedag nalkas! 🥳

Jag vet att många tjejer inte tycker om att fylla år, men jag är inte som många tjejer! Jag firar gärna och skämmer bort mig själv lite extra på min födelsedag och är inte sen med att påminna mina nära och kära om den stora dagen 😁
Så nu påminner jag även er mina kära läsare 😉
Jag fyller år och älskar att bli bortskämd, så passa på att visa lite extra uppskattning genom att skicka något fint från min önskelista vettja 😉 Det är bara att välja något fint och i kassan skriver ni rabattkoden NYMPHO som ger er 10% rabatt samt texten ” Skickas till Nympho” i kommentarsfältet i kassan så skickar Sexleksaker365 er födelsedagspresent till mig helt anonymt 😉
Som en liten vårhyllning kommer här storyn om årets första utomhussex för mig som jag hade redan tidigare i april.

Enjoy! 😘

Det var andra dejten med en kille jag träffar och vi hade bestämt oss för att njuta av det fina vädret med en promenad längs vattnet och en picknick. 
Efter en stund hittade vi ett par soliga klippor omkring 10-15 meter från gångvägen och slog oss ner. Solen värmde fantastiskt skönt och han bestämde sig snabbt för att ta ett dopp och klädde av sig alla kläder. (Jag må vara galen ibland, men inte SÅ galen! 🙈)
Jag kände mig inte det minsta avundsjuk när han tog sig ner i det kalla vattnet, däremot måste jag erkänna att jag blev en aning orolig. Kommer han bli varm igen och kommer kuken krypa ihop helt och vara out of order resten av träffen? Det finns ju mysigare saker än en kall kropp och liten kuk 😅 
Han kom huttrande upp ur vattnet och böjde sig över mig där jag satt på klipporna så det kalla vattnet från hans kropp droppade ner över mig. Han skrattade och kysste mig. Jag drog min hand genom hans våta hår innan jag drog honom närmare med ett grepp om nacken samtidigt som jag lutade mig bakåt tills vi båda låg ner. Jag kände den hårda stenen mot min rygg och hans tunga muskulösa kropp som sänkte sig över mig. Vi kysstes och smekte varandras kroppar. Han torkade fort i värmen från solen och jag kunde känna hur hans stånd växte. Jag hade inte behövt oroa mig!
 
“Jag vill ha dig nu” tänkte jag, men behövde inte säga något, han tänkte tydligen i samma banor för i samma ögonblick drog han upp mig från klippan och började klä av mig. Inom kort var vi båda nakna och han drog mig tätt intill. Vi sjönk ner mot marken igen, den här gången satt han på klipporna och jag satte mig gränsle över honom. Mina bröst hamnade i hans ögonhöjd och han tog dom i sina händer, smekte och sög på mina bröstvårtor. Jag lät undslippa ett stön och kände hur jag blev våt. Han höll kuken stadigt och försiktigt sänkte jag mig ner över den och kände hur han trängde sig in i mig. Med en glimt över hans axel såg jag ryggen på två personer som precis hade passerat oss på gångvägen. 
Han lutade sig bakåt tills han låg på rygg och jag började rida honom lite försiktigt. Solen värmde och en lätt bris svepre förbi. 
Han snurrade runt mig till ryggliggande och tog mig i missionären. Det hördes röster från gångvägen igen men jag hade bara ögon för honom och kände mig ovanligt avslappnad trots den lilla nervositet som alltid finns när man har sex ute i det fria.
Han drog upp och snurrade runt mig igen till doggy. Jag svankade och stönade när han trängde in i mig igen med ett fast grepp om mina höfter. I skuggan kunde jag se våra siluetter när han knullade mig och jag önskade att jag hade fått en bild, men vi va för uppslukade för att fota. 
Jag njöt av hur han tog mig och när han slutligen kom djupt inne i mig skälvde jag till i hela kroppen av välbehag. Jag älskar när en man kommer och särskilt när HAN gör det. 🤤
Han drog mig nära, kysste mig och la sig raklång på rygg på klipporna med mig bredvid. Jag la huvudet på hans axel och ett ben över hans kropp. Han höll om mig och kysste mig igen. Folk passerade på gångvägen igen men vi hade ingen brådska, vi bara låg där, nakna och njöt av att våren äntligen är här. 
Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • Annie
  Svara

  Vad skoj!
  Får man även köpa saker som INTE finns på önskelistan men som man vill se i dig?

  • Nymphomaniac
   Svara

   Självklart får man det

   • Annie
    Svara

    Vad skoj!
    Jag har precis lagt en beställning till dig 😀

    • Nymphomaniac
     Svara

     Vad spännande Fick precis avisering om att ett paket är på väg, sååå nyfiken

 • Dave
  Svara

  Mycket trevliga stunder ni hade!

  • Nymphomaniac
   Svara

   Oja, va superhärligt!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt