under Allmänt, Bilder på oss, Bondage & BDSM, Kinky & udda, Självupplevt, Swingerklubb

 

I helgen besökte jag och maken Manifest i Köpenhamn.

 

En helt fantastisk upplevelse, som jag fortfarande bearbetar för fullt.
Det var helt klart den häftigaste upplevelse jag varit med om på länge. Det finns inte ord som kan beskriva denna sanslöst erotiska tillställning, i rå industrimiljö, med bultande techno i högtalarna. Alla gudomligt vackra, spektakulära människor i latex, läder, spets och hud. Jag är överväldigad.

Jag är fortfarande hög på ett rus av helgen.
Småler för allt. Flinar när mina tankar vandrar iväg till helgens alla intryck. Jag älskade det!!!

Manifest är en BDSM och fetish tillställning. En blandning mellan nattklubb, modevisning, shower, uppträdanden, sexklubb och kink. Vår första tillställning, och så positivt överraskade vi är! Jag är helt fascinerad av upplevelsen, känslan, tillfredställen av att beskåda människan i sin renaste essens.

Vill du se mer vad Manifest är så Klicka här >>

Första intrycket var wow- så mycket coola outfits. Så mycket underbara spännande människor.

Andra intrycket var Oj- Aj-mums
Överallt i lokalen fanns lekytor. Plintar, stående kors, med handfängsel, britsar, gynstol, scener, stolar, soffor, gunga, vacuum bäddar, redroom, darkroom, play areas med diverse redskap. Löpande under kvällen hördes ljuden från smisk, stön och knull. Många svedda och röda rumpor. Så mycket njutning och sex.

Så många par som lekte med sina piskor, paddlar, händer och tungor. Allt helt öppet, överallt, hela tiden och utan hämningar.

Det var en så magisk och tillåtande atmosfär i luften. Varmt, svettigt och så erotiskt.

Vi fick sällskap av min dominanta Mistress, som besökt tillställningen förut. Hon blev vår guide och hjälpte oss att komma tillrätta. Hon var där med sina andra lekkamrater och hade fullt upp med att leka på de öppna ytorna.

Givetvis hade vi med supersexiga outfits.
Jag en klänning i datex, mina höga skor särskilt inhandlade för kvällens event och en liten läderbasker på toppen.

Min man som utförde den ultimata kärlekshandlingen och gick all in med sin outfit. En klädsel han själv kände sig obekväm i, men tog på sig för min skull. En wetlook skjorta, skinn-kilt och kängor. Han kände sig som om han skulle på Blue Oyster bar. Jag blev helt till mig av hur sexig jag tyckte att han var. Så hård, så cool, sexig och så min.

Lite försiktigt lekte vi oss fram. Höll oss till varandra. Det var ju första gången i detta sammanhanget och ville vara varsamma om varandra. Utforska lite i taget. Vi gick upp på övervårningen och stod och såg hela dansgolvet och lekytan på golvet nedan oss. Ett glest räcke framför oss med full sikt ut på alla de 1000 gäster i lokalen. Min man började leta sig in under min klänning och smeka mig. Jag satt på en pall med dansgolvet framför mig. Han stod bakom.
Brevid oss satt en man med monockel och frack. Såg ut som monopolmannen. Han tittade på oss. Njöt.

Det var så mycket att ta in, att jag i flera dagar i efterhand fortfarande bearbetar upplevelsen.

Det får bli flera inlägg med upplevelsen från Manifest. Allt rymms inte i ett sammanhang. Våra lekar i redroom får komma i nästa inlägg.

Ni fattar inte. Jag är helt överväldigad på ett euforiskt vis.
Så jävla häftigt i alla kategorier.
Wow

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt