under Inlägg, Mysexlife

Då ska vi se, vem är Mysexlife egentligen.. Och varför har hon en sexblogg?

Mysexlife är en ung kvinna i sina bästa dagar, i 30-års åldern som för tillfället är nybliven singel. Hon söker efter sin framtida Mr Right, mannen hon ska leva lyckligt med i alla sina dagar! Fram tills han dyker upp så njuter hon av att leka med olika sexpartners som hon varvar med sina 2 favorit-kks.

Jag älskar att busa och prova mig fram till nya erfarenheter och  jag tar alla chanser jag kan få till en kul och skön stund. Jag utforskar gärna mitt sexliv och vill ge det mesta en chans innan jag vet vad jag tycker om.

I denna blogg kommer jag att vara anonym, inte ens mina kks kommer få veta att det vi gör tillsammans existerar på nätet. Jag kommer inte visa bilder på mig själv, men visa vad jag tycker om i alla fall med bilder.

En av mina favoriter är detta nedan, att bli riktigt hårt tagen i doggystyle.. Hoppas jag får uppleva det riktigt snart! Mm kanske ska ringa över någon av mina kks i veckan? Vore riktigt skönt.

10370755_10154146851645297_1488968286_n

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Kille 32
  Svara

  Hej jag läste på din blogg jag är en son kille som kan nog tänka mig att hitta på å jag älskar att busa å även prova på nya erfarenheter när de kommer till sexman själv börjar bli lite tråkig när man inte kan komma på nya saker hella. Tiden men jag skulle vilja lära. Mig nya saker i alla fall

  • Mysexlife
   Svara

   Det är bara att utforska! Det som är så kul med sex, det finns ju hur mycket som helst att utforska. Lycka till och hoppas du får lite inspiration i min blogg i framtiden. // Mysexlife

 • svenne banan
  Svara

  Du är troligen en kille så förstår att du inte lägger ut bilder.

  • Mysexlife
   Svara

   Det kan jag lova dig att jag inte är Svenne banan.
   Är en helt vanlig tjej med lite mer aptit på sex än andra tjejer..

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt