under Allmänt, Nyheter, Sexmöten

Vi har som de flesta märkt tagit det väldigt lugnt de senaste åren. Mycket har berott på att vi fick barn men även att livet har lunkat på och lusten/ tiden har sviktat.

Vi har endast träffat ett par tjejer och upplevelserna har lämnat lite övrigt att önska. Den största anledningen är att vi nog även i dessa möten varit lite slentrianmässiga. Vi har setts antingen hemma hos oss eller hemma hos tjejen utan att göra ngt extra av upplevelsen. Vi båda uppskattar ju mötet med ngn spännande människa/ människor men vi älskar även att addera ett viss mått glamour till det hela. Det kan vara enkla saker som att gå på en fin restaurang, att ha barnfritt hemma istället för att ses när barnen somnat.

Det kan även vara likt vad vi nu har planerat. Vi ska mötas upp med undersköna Nymphomaniac Unchained i en av Sveriges större städer för en heldag med umgände, shopping, champagne och (om vi alla känner det är rätt) hett sex på hotell med efterföljande besök på swingerklubb.

Vi har “känt” denna tjejen sedan hon började blogga hos oss för flera år sedan och alltid gillat hennes stil, hennes rättframma sätt och hennes avslappnade inställning till sex.

Just nu går gruppkonversationen på KIK het för att mejsla ut detaljerna och självklart är planen att ta en hel del heta bilder under vårt möte.

Fortsättning följer…..

Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Dave
  Svara

  Så trevligt! Väntar på att höra mer!

 • Nymphomaniac
  Svara

  Som jag längtar efter att äntligen träffa er båda in person <3

  • MinaLustar
   Svara

   Det ska bli väldigt väldigt spännande, dina bilder på KIK och din härliga personlighet gör inte längtan mindre.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Säkrare på swingerklubb än på krogen