under Nyheter

På lördag kommer hon och hälsar på oss.
Vi ska äta mat, umgås… och ägna åt varandras lustfyllda kroppar. Förra gången var första gången vi träffades. Det kan ju vara lite stelt när man träffar nya människor. Samtalsämnen varierar ju lite visserligen… men när man som vi brukar lära känna varandra via chatforum innan vi träffas IRL, är ju agendan redan väldigt tydlig. “Tänder du på oss och vi på dig så ska vi ha sex.” Inget hemligt i det! Ett tydligt mål och alla parter hoppas innerligen att vi faller varandra i smakerna.

k-r-a-z-y-2.tumbler.com

k-r-a-z-y-2.tumbler.com

När vi träffades senast, hade vi bjudit hem henne till oss. Hon hade vägarna förbi och vi pratade mest om en middag ihop, utan några krav på vidare aktiviteter. Det blev en het, våt kväll och natten än mer intensiv. Inte mycket till sömn för någon av parterna. Hon tog för sig av mig, jag tog för mig av henne och min älskling hade händerna fulla av oss båda två lustfyllda välsvarvade kvinnor. Hon är helt fantastiskt begåvad,  har den mest vältränade kropp jag någonsin känt på och har ett lika nyfiket sinne som jag själv. Vi gottade oss i välbehag, sexleksaker och jag fick orgasm så många gånger att jag hade träningsvärk i hela kroppen de nästkommande tre dygnen. Vill ju inte skryta…. Men så bra det var!

Till helgen har vi bokat träff igen. Då vi bor större, reser hon till oss. Undrar just vad som kommer att utforskas denna vända? Hade jag ägt en strap-on, hade jag gissat på att den skulle användas, men tyvärr saknas en sådan i vår välfyllda leklåda.

Om allt går som planerat… inkommer en mer utförlig beskrivning av helgens upplevelse inom kort 😉

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Swigers ifrån sverige som driver en sexblogg ihopSwigers ifrån sverige som driver en sexblogg ihop