under Allmänt

Black Christmas på Cityswingers i Köpenhamn

Vi har blivit inbjudna till ett spännande event den 16/12, Black ChristmasCityswingers 2 i Köpenhamn.

Det är ett par på DS som anordnar denna fest och den är fullbokad sedan rätt lång tid.
Vi har tidigare varit på både Swingerklubb och på Fetishfester, detta blir förhoppningsvis en blandning av båda. Personligen vet jag inte riktigt vad jag ska förvänta mig, sist vi var på Amante fick jag lite avsmak för allt vad swingerklubbar heter, förhoppningsvis berodde det mest på att jag inte gillade Amante alls.

Vi har ju även varit på Manifest ett antal ggr, senast i september och det älskar vi båda, så vi hoppas väldigt mkt på att denna festen kan vara en kombination.

Det jag allra mest ser fram emot är att få ett helt dygn med min älskade fru. Vardagen innehåller väldigt mkt familjerutiner med barn som ska träna, som inte vill sova ensamma, vuxna som ska träna, mat som ska lagas saker som ska städas osv osv. Många känner säkert igen sig här.

För oss har det blivit väldigt viktigt att med jämna mellanrum ta oss en natt/ helg för oss själva för att inte slentrianen ska bli alltför påtaglig.
Detta ser jag fram emot, kunna sitta och ta en drink och prata utan att bli avbrutna, kunna tänka klart en tanke utan att bli avbruten. Kunna vara vuxen en stund liksom…

Så, Black Christmas, frågan är vad man ska ha på sig och frågan är hur jag ska få med min lilla väska med roliga saker att plåga min fru till orgasm med 😀

Rapport kommer…

Tidigare inlägg
Comments
  • JB
    Svara

    Låter härligt och spännande, ser fram emot att få höra fortsättningen 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt