under Leva i en porrfilm

Tack alla som gillade mitt inlägg ”Första gången jag såg henne”. Det gör mig verkligen glad. Jag sa att jag skulle skriva en fortsättning om jag fick tio gillningar på det inlägget så här kommer det som utlovat.

Det var på en herrgård. Det hemliga sällskap vi båda är medlemmar i hade höstfest. Denna gång hade vi inte själva genomfört någon bondageuppvisning. Däremot hade jag suttit i en fåtölj och studerat henne när hon tillsammans med tre andra nakna kvinnor deltagit i en sexualmagisk ritual. Fantastiskt!

Nästa punkt på programmet var doll-play. Tjejerna fick klä ut sig till olika typer av dockor och deras master fick presentera dem. Jag tror mig minnas en porslinsdocka, en rysk docka, en knulldocka. Min kvinna (vilket hon inte var då) liknade i mina ögon liknade hon en japansk docka.

Jag stod på andra sidan rummet och betraktade henne när startskottet till leken gick. Hon var klädd som en skolflicka. Knytblus, rutig kort kjol, pippilotter. Vacker och oskyldig. I alla fall till det yttre.

Jag visste om hon över huvud taget ville ha sex med mig. Mina egna känslor hade jag dock full koll över. Det var hur som helst ett tillfälle som inte fick glida mig ur händerna. Stället var fullt av kåta män så det var inte läge att vila på hanen.

Jag stegade tvärs över golvet och gick fram till henne. Ganska spontant uppstod ett rollspel, där jag blev en äldre släkting och hon den lilla skolflickan som klätt sig alldeles för slampigt för sitt eget bästa, som fick lära sig den hårda vägen hur hennes klädval kan påverka män.

“Vad är det här?” frågade jag. “Du har ju inte knäppt knapparna i blusen ända upp.” Jag slet upp ytterligare några knappar och tog på hennes bröst.
“Vad gör du?”
“Ja men det är väl det du vill som klär dig så slampigt? Det får du räkna med. Hur tror du att män ska kunna låta bli att ta i dig när du klär dig så här utmanande?”

Mina händer var överallt över hennes kropp. Utforskade. Kände och klämde medan hon kved av min behandling. Ett par händer letade sig snart innanför hennes trosor och upptäckte en blöt fitta som verkade längta efter att få känna mer av mig.

Jag minns att jag plötsligt knullade henne över en soffa som inte var speciellt praktisk för ändamålet. Hon låg med skuldrorna ner på golvet och jag fick hålla hårt i henne så att hon inte skulle glida iväg.

Mannen som hon just då var tillsammans med studerade närgånget vår akt och kom med glada tillrop. Han berättade för henne vilken syndig flicka hon var och vilken skamlig behandling hon utsattes för. Det hela blev väldigt starkt och känslomässigt. Helt enkelt en fantastisk urladdning som vi båda längtat efter.

Hoppas att ni gillade fortsättningen! Kommentera och gilla gärna. Det finns så klart ytterligare en fortsättning på vårt äventyr. Nästa del utspelar sig på ett gym.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Docka
  Svara

  Det var sexigt att läsa!

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Tack docka!

 • Stralle
  Svara

  Suveränt bra. Både innehåll och text.

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Tack Stralle!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt