under Leva i en porrfilm

Det var på en kräftskiva. Ingen vanlig kräftskiva. En kinkykräftsiva. Jag hade tagit en paus från scenen men ändå känt en lust att gå på denna tillställning. Det var det hemliga sällskap som jag varit medlem ett antal år i som ordnade.

Arrangören och tillika commander hade frågat om jag var intresserad av att hålla en bondageuppvisning under festen. Jag svarade ytterst motvilligt ja. Hade tappat lusten. Kvinnan jag skulle binda hade jag aldrig ens träffat så upplägget kändes sådär. Men men. Vad gör man inte för konsten?

Direkt när jag såg den vackra kvinnan med sitt långa svarta blanka hår kom lusten tillbaka. Jag gillade hennes sätt. Hon var lugn och behaglig. Jag tyckte mycket om sättet hon pratade på, hennes röst och dialekt. Så klart ville jag binda henne och jag kände en nästan magisk dragning till att binda hennes hår. Vi pratade lite om lite olika upplägg och idéerna började rinna till.

Jag glömmer aldrig när vi övade och jag lade ett rep runt hennes bröst. Den reaktionen gick inte att ta miste på. Det reflexmässiga andetaget. Det fanns ingen tvekan om att hon älskade att bli bunden.

Jag gick totalt upp i akten. Jag band fast henne på en bock och band fast håret rakt upp i en krok i taket. För övrigt kommer jag inte ihåg så mycket. Jag hamnade i något sorts transtillstånd. Domspace kankse?

Commander, frågade vad jag tyckte om muskien som han hade valt till uppträdandet.
“Vilken musik, frågade jag?” Den hörde jag inte.
Någon annan frågade hur det var att binda inför publik.
“Vilken publik?” Den såg jag inte heller.

Vi var upptagna i relationer på var sitt håll då. Så mellan oss hände inte så mycket mer. I alla fall inte den gången. Men fortsättningen blev underbar.

Den tänker jag skiva om när detta inlägg får över tio gillningar. Jag kan avslöja att det kommer att innehålla sex med åskådare och daddy/girl play.

Eftersom ni varit så gulliga och gillat mitt inlägg kommer fortsättningen här.
Första gången vi hade sex.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Littlemisslolita
  Svara

  Nyfis….:)

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Har du tryckt på Gillaknappen då? 🙂

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Oj! Nu är det tio gillningar här. Vad glad jag blir! Då kommer det utlovade inlägget inom kort. Hoppas ni gillar det.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt