under Inlägg

729x90

Det finns få saker som ger så god mersmak som bra sex. Vi tjejer och killar är kanske lite olika på det planet!? Efter en helt fantastisk och otroligt makalös sexakt. Ni vet sådär underbar att man ligger kvar i samma position och stirrar i taket och försöker att börja andas på nytt igen. När alla tankar tystnat och kvar är bara ren och skär lycka. Efter ett ordentligt nuppande när mungiporna är fastspikade vid örsnibbarna och hela världen är makalöst fantastiskt vacker. Kan ni känna känslan. Titta djupt in i sin partners fina blåa ögon och inse att man är den lyckligaste kvinnan på jorden. Inse att hela kroppen fortfarande rycker i spasmer och underlivet värker lite lätt. Helt och hållet av njutning?! Visst är det en lycklig känsla. Eufori!!!

Igår var precis just så. Kl. 15.15 kom jag hem och möttes av en tillsnoffsad, nyrakad, väldoftande man i hallen som hänvisade mig direkt till duschen för att fräscha till mig. Med order om att befinna mig i sovrummet i sängen snarast möjligt.

Hela dagen… hela veckan hade vi haft det fullt upp med diverse vardagsbestyr. Vi hade missat varandra och mest bara förkovrat oss i våra vardagsbeskymmer. Nu var det dags för “fredagsmus”. Åh vad vi båda behövde varandras barm, mjuka armar, kramas, kela och bara se varandra.

Vad som väntade härnäst hade jag svårt att förutse.

Det började med helt vanligt “vanlij” förspel för att tillta i intensitet och öka till nya dimensioner av BDSM än vad vi tidigare hittat på tillsammans.

Han ställde sig på knä nedanför sängkanten och började slicka mig. Jag kände hur värmen började spridas inom mig och hur lusten liksom vällde upp som om det varit åratal sedan vi hade intimt umgänge. Under veckan hade jag känt mig riktigt bitter, trött och lättirriterad. Likt en bitterfitta med kort stubin. Jag ser på hur han slickar mig vårdande och hur han uppskattar det.  Han gillar verkligen att slicka min mus, och jag älskar när han gör det. Retas, suger, tungan som virvlar kring min klitoris knopp. Jag njuter.

Plötsligt hör jag honom säga…

“- Nä, det här var ju inge roligt….”

Han plockar fram ögonbindeln och från och med nu är är alla mina visuella upplevelser blockade. Han fortsätter att slicka mig. Jag har ett stort leende på mina läpper. Det här älskar jag. Att han tar över kontrollen och jag fråntas rätten att göra några val.

 

bound-1

Det här är jag, bunden och använd

Han beordrar mig med myndig stämma.

“ du får absolut inte komma utan att be om lov, är det förstått”

Jag försäkrar att jag förstått.

“ Du måste böna och be innan du kommer. Våga inte komma utan tillåtelse. Idag bestämmer jag”

Jag känner hur det rinner till. Åh, ja! Absolut. Jag gör mitt yttersta för att inta kroppskontroll och vara lydig.

Härnäst binder han mina armar och ben. Jag kan inte röra mig alls. Varje arm är fastbunden med ett ben. Det finns inget utrymme för egna initiativ. Jag försöker att lyssna på vad som händer runt om kring mig. Musiken är hög i rummet och det enda jag vet med säkerhet är att jag är fullständigt i hans makt för njutning.

Han fortsätter att slicka mig. Smeker med fingrar om vartannat. Pullar mig hårt med fingrarna och jag är på gränsen till att komma. Jag ber om att få komma och han slutar och säger bestämt Nej! Än får du inte komma.

Jag känner att han tar fram någonting. Smörjer min lilla rumpa och för in någonting. Jag förstår att det måste vara en av våra otaliga buttpluggs. Han för in den med omsorg och jag stönar.

Från ingenstans känner jag plötsligt hur han snärtar till mig på musen, sedan över skinkorna. Det ömmar till och jag blir än mer upphetsad. Smisk, smekningar och slick med en lätt ömmande rumpa och välfylld anal känner jag hur jag är på bristningsgränsen till hur mycket jag klarar av. Jag kommer snart…

Jag ber om att få komma. Snälla snälla, låt mig få komma. Jag klarar inte mer. Han ger mig tillåtelse att få kommer efter att han räknat ner från 10-0. Långsamt börjar han räkna ner.

10….9…..8….

Jag har så svårt för att hålla mig. Det är gudomligt skönt…7…..6…..5……4…..3…..2….1….0!

Explosion! Fantastiskt, varmt, luddigt, eufori, ren kärlek och hög på känslor allt i ett.

Han för upp en dildo i musen på mig. Jag känner hur vibrationerna fortplantas i hela kroppen. Orgasm nr 2 kommer tätt inpå. Han tar fram wanden och pressar den mot min klitta, dessutom för han in sin stora lem i munnen på mig. Jag kramar och är helt till mig.

Under 1,5 timme håller vi på. Jag tror faktiskt att jag var tätt inpå medvetslös under några av orgasmerna, för jag har ingen aning om vad som hände. Hög som ett hus på endorfiner från sex! Sjukt häftigt. Har svårt att med ord förklara vilken njutning.

Orgasmerna fortsatte att avlösa varandra om vart annat.

En bild på mig, bunden och använd som min man behagade

En bild på mig, bunden och använd som min man behagade

Emellanåt hade han både dildo och kuk samt buttplug i mig samtidigt. Väl fylld och fullständigt avkopplad. Väl omhändetagen och lätt öm om skinkorna av all välvårdande behandling.

När allt väl var över somnade jag på hans bröst. Det var helt omöjligt att hålla mig vaken. Varenda muskel i hela kroppen ömmade och varje liten droppe adrenalin, endorfin och dopamin som cirkulerade i kroppen ledde till någon form av emotionellt översvall. Jag sov ett par minuter och vaknade upp till att mannen stod i köket och förberedde maten.

“ Älskling, tar du ut buttpluggen så tar jag ut tvätten”

Just ja! Vi hade tvätttid och det var dags för middag.

Vår vardag är allt annat än långtråkigt och enformig. Fnittrande som en liten skolflicka insåg jag att jag bara måste skriva kring upplevelsen på bloggen. Stannade upp och reflekterade samtidigt som jag plockade ut den stora buttpluggen ur rumpan på mig. Sköljde den väl och insåg att det var ytterligare en ny till vår samling. Han är underbar min man!

Han vet verkligen vad en kvinna vill ha och behöver.

 

Under kvällen pratade vi länge om allt möjligt. Ventilerade veckans alla händelser och skrattade kring allt möjligt. En kväll tillsammans bara han och jag var precis vad vi båda behövde. Det var som balsam för själen och gav en god känsla av mersmak.

 

Inte har han varit så hårdhänt mot mig tidigare… kvällen lämnade märken på mina handleder, lätt röd rumpa och ett pulserande underliv. Ändå av någon anledning vill jag ha mer av samma behandling bara någon timme senare. När jag hade återhämtat energi från mat, gott vin och trevliga samtal. Det ända jag hade önskat att jag hade lyckats med var att jag hade velat få en fontanorgasm och sprutat ner hela honom menans han låg där och slickade mig som mest…. wow vad hett det hade varit! Nåväl, det kommer kanske nästa gång 😉
Mycket vill ha mer. Mitt lilla monster är vaket och vill definitivt leka mer.

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Nakenbilder på svenska tjejer